Калъф за телефон Coldale iPhone 14 Pro Max със стойка. [Защита от падане на военен клас],Противоударная Прозрачен заден панел, Фина Защитно, 6,7 инча (черен)
  • New

Калъф за телефон Coldale iPhone 14 Pro Max със стойка. [Защита от падане на военен клас],Противоударная Прозрачен заден панел,

BGN 9.63

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Иновативен дизайн невидима влакчета】 В този джоба за телефон i Phone 14 Pro Max реализира иновативен дизайн невидима влакчета с патентована изключителен външен видпанта влакчета премина в лабораторията за изпитване и запазва своята издръжливост, след повече от 3000 приложения. Уникална вградена в капачката на фотоапарата защитава обектива на камерата. Никога не се притеснявайте за това, какво помещение ще се счупи, и дръжте прах далеч от камерата на i Phone 14 Pro.Точни деколтета за лесен достъп до всички пристанища, не пречещи на използването на камера и светкавица,. 【Защита на военно-клас】 Този устойчив на удари калъф осигурява защита на военен стандарт 3 пъти (certified MIL-STD-810 H).Той е снабден с трайни поликарбонатом и гъвкава гумена броня, устойчив на ежедневното износване.Благодарение на вградения мощен подушкам сигурност, рассеивающим удари по периметъра на 360 °, както и технологията X-SHOCK 3-то поколение, предотвращающей ъгъл сблъсък на 4 ъглите, "Гардиън" защитава мобилен телефон от падане, сблъскване и нараняване при падане с лицето нагоре или ничком. 【Приятен за кожата материал и полупрозрачна делото】 Матирана полупрозрачна задната част на кутията е покрита с нови подобрени нанолеофобным покритие, този материал придава на тялото изключително усещане шелковистости на допир и лесна за улавяне., Той не ще може напълно да се скрие оригиналния цвят на телефона, за разлика от силиконови калъфи, матиран прозрачен калъф за i Phone 14 Pro Max е устойчив на пръстови отпечатъци, надраскване, върху купчината и дори козината на домашни любимци. 【Тънък профил и перфектно кацане】 Дизайн своята практика за i Phone 14 Pro Max е удобен за носене в джоба си и запазва класическата форма на i Phone : тънък, елегантен, стилен, удобен за носене в джоба си едно парче дизайн. 。 Безжична зареждане може да се поддържа, без да махате калъф за телефон. 【Размер на дисплея】 6,7 инча.Съвместим с i Phone 14 Pro Max, при каквито и да е проблеми с покупката, моля, свържете се с нас чрез Център за съобщения.Винаги на ваше разположение. 【Иновативен дизайн невидима влакчета】 В този джоба за телефон i Phone 14 Pro Max реализира иновативен дизайн невидима влакчета с патентована изключителен външен вид.панта влакчета премина в лабораторията за изпитване и запазва своята издръжливост, след повече от 3000 приложения. Уникална вградена в капачката на фотоапарата защитава обектива на камерата. Никога не се притеснявайте за това, какво помещение ще се счупи, и дръжте прах далеч от камерата на i Phone 14 Pro.