Binmotor при всякакви метеорологични условия Изтривалки по поръчка за Genesis GV60 2023, 1-ви и 2-ри Ред, Пълен Комплект Автомобилни Постелки TPE, Тежкотоварни Автомобили Подови ?
  • New

Binmotor при всякакви метеорологични условия Изтривалки по поръчка за Genesis GV60 2023, 1-ви и 2-ри Ред, Пълен Комплект

BGN 2.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Е Точно подходящ за вашия автомобил】 Тези обичай подови настилки са подходящи за Genesis GV60 2023 Автомобилни постелки Binmotor точно сканират професионален 3 D лазерен скенер, за да се автомобилни постелки точно съвпадат с данни на превозното средство.Освен това, в процеса на проектиране са били взети под внимание на такива детайли, като дроссельная клапата и спирачката, които не влияят върху вас по време на шофиране. 【TPE Материал】 автомобилни постелки Binmotor са изработени от висококачествен термопластичен еластомер (TPE), което прави автомобилни постелки меки и трайни.Този вид висококачествени материали, дори в горещо време не се топи. 【Противоскользящий дизайн】 Автомобилни постелки за пода са фиксирани с помощта на пряжек отзад, така че мат винаги остава на място, че придава на вашите крака повече сцепление и комфорт.Подложки Binmotor за секс ви гарантира по-сигурно и добро шофиране. 【Защита от всякакви метеорологични условия】 Нашите подложки, проектирани с висок ръб, който помага за задържане на дъжд, сняг, мръсни паднали листа, останки от храна, течности или боклук, осигурява перфектна защита на вашия автомобил по всяко време и запазване на чистотата.Подови настилки за автомобили Binmotor проектирани така, че да издържат най-екстремни метеорологични условия.Многобройни тестове доказват, че тя не се напуква, не скручивается и не се чупи. 【Лесно почистване】 подложки Binmotor е водоустойчив, просто сотрите петна влажна кърпа или изплакнете и подсушете.Невероятно лесно за почистване. 【Е Точно подходящ за вашия автомобил】 Тези обичай подови настилки са подходящи за Genesis GV60 2023. Автомобилни постелки Binmotor точно сканират професионален 3 D лазерен скенер, за да се автомобилни постелки точно съвпадат с данни на превозното средство.Освен това, в процеса на проектиране са били взети под внимание на такива детайли, като дроссельная клапата и спирачката, които не влияят върху вас по време на шофиране. 【TPE Материал】 автомобилни постелки Binmotor са изработени от висококачествен термопластичен еластомер (TPE), което прави автомобилни постелки меки и трайни.