Четка за почистване на Фуги в рамката на прозореца, Инструменти за почистване на направляващи плъзгащи се врати, Инструменти за почистване на пукнатини с магическ?
  • New

Четка за почистване на Фуги в рамката на прозореца, Инструменти за почистване на направляващи плъзгащи се врати, Инструменти

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1, вие ще получите почистващи четки 3шт 2, Материал : дръжка от полипропилен материал + гъба за почистване. 3, Приложение в няколко сцени : независимо от това, къде се намирате, вие можете да изчистите всички устойчиви мръсни пролуките толкова лесно, като професионалист. 4, Лесен за почистване : гъба за почистване може да бъде подвижен, лесно можете да я свали и почисти, а след това поставени обратно. Лесен за съхранение : той е много лек и по-малък обем, може да го постави в кутията, когато не се използва. 1, вие ще получите почистващи четки 3шт. 2, Материал : дръжка от полипропилен материал + гъба за почистване. 3, Приложение в няколко сцени : независимо от това, къде се намирате, вие можете да изчистите всички устойчиви мръсни пролуките толкова лесно, като професионалист. 4, Лесен за почистване : гъба за почистване може да бъде подвижен, лесно можете да я свали и почисти, а след това поставени обратно. Лесен за съхранение : той е много лек и по-малък обем, може да го постави в кутията, когато не се използва. 100% чисто нов и високо качество.Какво получавате? 3 броя четки за миене на прозорци!Размер : 5.2*1 материал инча : дръжка от полипропилен материал + гъба за почистване.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.