plplaaoo Колани за столче за хранене за хранене, Регулируема Презрамка за Сигурност за Бебешка количка, Детска Количка-бъги, Детски И 5-Точков предпазен Колан За детска
  • New

plplaaoo Колани за столче за хранене за хранене, Регулируема Презрамка за Сигурност за Бебешка количка, Детска

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

❤【Широк спектър от приложения】пятиточечный колан за деца може да се монтира на места за хранене столове и колички за безопасност на децата ❤【Конструкция на регулируеми катарами】 Конструкция на регулируеми катарами, дължина може да се регулира в съответствие с изискванията за бебето може да е удобно да седне в инвалидна количка. ❤【Функция за защита】 Този колан може да се защити безопасността на детето и да се предотвратят всякакви потенциални заплахи за сигурността. ❤【Висококачествени материали】 е Изработен от висококачествен нейлонового материал, е гладка и гъста текстура, удобна дръжка и не травмирует кожата. ❤【Perfermance Perfermance】 Използвайте нейлоновую лента, тя е здрава и трайна, не избледняват, безопасно и надеждно, лесно я съборят, може да се използва дълго време. ❤【Широк спектър от приложения】пятиточечный колан за деца може да се монтира на места за хранене столове и колички за безопасност на децата. ❤【Конструкция на регулируеми катарами】 Конструкция на регулируеми катарами, дължина може да се регулира в съответствие с изискванията за бебето може да е удобно да седне в инвалидна количка. ❤【Функция за защита】 Този колан може да се защити безопасността на детето и да се предотвратят всякакви потенциални заплахи за сигурността. ❤【Висококачествени материали】 е Изработен от висококачествен нейлонового материал, е гладка и гъста текстура, удобна дръжка и не травмирует кожата. ❤【Perfermance Perfermance】 Използвайте нейлоновую лента, тя е здрава и трайна, не избледняват, безопасно и надеждно, лесно я съборят, може да се използва дълго време. Изработен от висококачествен нейлонового материал, е гладка и гъста консистенция, удобна дръжка и не травмирует кожата. Пятиточечный колан за деца може да се монтира на места за хранене столове и колички за безопасност на децата. Конструкция на регулируеми катарами, дължина може да се регулира в съответствие с изискванията за бебето може да е удобно да седне в инвалидна количка.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Pushchair Strap
Material:
Nylon ribbon, POM buckle
Weight:
Approx. 96g / 3.4oz
Longest length:
Approx. 60cm / 23.6in
Package List:
1 x Children Safety Belt
Note:
1.Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. 2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.