Mobestech 2 бр. Прозрачни Празни Бутилки За образуването на пяна Сапун, Шише за пяна за Муса, Помпа Опаковка за Почистване на Лицето със Силикон Масаж Дюза за почистване ?
  • New

Mobestech 2 бр. Прозрачни Празни Бутилки За образуването на пяна Сапун, Шише за пяна за Муса, Помпа Опаковка за Почистване

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

- пластмасов материал, здрав и практичен - Разпределя точното количество от продукта, за да се намали количеството на отпадъците, използвани в семейството и пътуванията. - Компактен и лесен за използване. - Е надеждна уплотняющую структура, която ефективно помага за запазване на препарат за почистване или течен сапун чисти и безопасни. - Предмети от първа необходимост за пътуване, лесно преносими, спестяване на място в раницата.Лесно дайте им там, където пожелаете. - пластмасов материал, здрав и практичен. - Разпределя точното количество от продукта, за да се намали количеството на отпадъците, използвани в семейството и пътуванията. - Компактен и лесен за използване. - Е надеждна уплотняющую структура, която ефективно помага за запазване на препарат за почистване или течен сапун чисти и безопасни. - Предмети от първа необходимост за пътуване, лесно преносими, спестяване на място в раницата.Лесно дайте им там, където пожелаете.Описаниепенные бутилки може да бъде у дома, в кухнята, в банята, в офиса, на бизнес пътувания, по време на почивка.Малък размер, лек и портативен, лесен за носене.Избиване на собствените си ръце, вашия собствен идеален за пречистване на миглите, крем за душ, прочистващ препарат, шампоан, препарат за измиване на тялото, Особености - Цвят : прозрачно - Обем : 200 мл - Материал : пластмаса - пластмасов материал, здрав и практичен.- Разпределя точното количество от продукта, за да се намали количеството на отпадъците, използвани в семейството и пътуванията си.- Компактен и лесен за употреба.- Има надеждна уплотняющую структура, която ефективно помага за запазване на препарат за почистване или течен сапун чисти и безопасни.- Предмети от първа необходимост за пътуване, лесно преносими, спестяване на място в раницата.Лесно дайте им там, където пожелаете.Опаковката включва 2 бутилки за образуването на пяна.