Бързо Зарядно за iPhone, Бързо Зарядно устройство Apple iPhone 【Сертифициран от Apple Пфи】 2 пакета USB C Стенно Зарядно Устройство Бързо Зарядно устройство за iPhone 6 ФУТА Type-C USB ?
  • New

Бързо Зарядно за iPhone, Бързо Зарядно устройство Apple iPhone 【Сертифициран от Apple Пфи】 2 пакета USB C Стенно Зарядно

BGN 12.66

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

☀️【Зарядно за Apple Super Fast USB Charger-C за i Phone с 6-футовым USB кабел C до Гръмотевична】 Монтиране на зарядно устройство, USB C с порт USB-C и 6-крак кабел Type C до СветкавицаБързо зарядно устройство на Apple, което ви позволява да зареждате новата версия на i Phone 14/13/12/11 пълна серия от 50% за 30 минути, 3 пъти по-бързо, отколкото оригинално зарядно за Apple мощност 5 Вата. ☀️ 【Удължен кабел Lightning дължина от 6 фута】 Дължина на кабела на зарядното устройство за i Phone 6 фута позволява бързо зарежда i Phone и i Pad на сверхдальнем разстояние, което прави живота ви по-лесно и по-удобно.Освен това, при количества в 2 опаковки можете да го използвате у дома и в офиса. ☀️ 【Дълъг кабел, зарядно, за i Phone, сертифициран от Apple Пфи】 Сертификат Apple Пфи осигурява 100% перфектна съвместимост с устройствата i Phone / i Pad.Предупредителни съобщения вече не работят.Сертифициран Пфи кабел за i Phone автоматично отговаря на протичането на ток, желания устройства i Pad / i Phone, за бърза, сигурна и стабилна зарежда вашето устройство чрез увеличаване на живота на батерията. ☀️ 【Универсална съвместимост】 Е съвместима с устройства с поддръжка на USB C, повече няма предупредителни съобщения се задейства. в това число е съвместим с i Phone 14/14 Plus / 14 Pro / 14 Pro Max, i Phone 13/13 Mini / Pro 13 / 13 Pro Max, i Phone12/12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max, i Phone 11/11 Pro / 11 Pro Max, i Phone X / XR /XS /XS Max, i Phone SE 2022, i Phone 8/8 Plus, i Pad Pro/i Pad Air/айподс Про. ☀️ 【Че получавате】 2 комплекта за бързо зарядно устройство за i Phone и 2 комплекта 6-крак USB кабел C до светкавица.Ние предлагаме 24 часово приятелско обслужване на клиенти, ако има някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас.Пожелавам ви успешни покупки.Бързо зарядно устройство за i Phone : Сверхбыстрое зарядно за Apple ви предлага един нов стил на работа с 3-пъти скоростта.