OLYCRAFT 2 бр. Черна Закачалка за плодове Ресни, Артистична Кошница за Плодове, 31/34 инча, Подвесная Кошница за Плодове, Ресни, Стенен Декор за Кухнята, за Съхранение на Пл?
  • New

OLYCRAFT 2 бр. Черна Закачалка за плодове Ресни, Артистична Кошница за Плодове, 31/34 инча, Подвесная Кошница за Плодове, Ресни,

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Предпоставка, в комплект】-Вие получавате 2 бр различни стилове черна закачалка за плодове от ресни.Размер 1 : 76 см, полезен диапазон : 47,5 см, пръстен : 36x4 мм вътрешен размер : 28 мм Размер на 2 : 86 см, полезен диапазон : 58 см, без пръстени. 【Материал премиум-клас】-Поставка за окачване на плодове е изработена от висококачествен памук, който е траен, с подходящи отвори, плодове лесно да падне. 【Спестяване на пространство】-Черно висящ калъф може да се мотае под шкафа, на стената или на друго място, това ще ви спести пространство и ще го направи по-чист. 【Широко приложение】-Подходящ е не само за настаняване на плодове и зеленчуци като портокали, домати, картофи и други хранителни продукти, но и за окачване на саксийни растения. 【Бохемски стил】-Подвесная поставка извършва в бохемски стил, тя е идеална за украса на вашата стая или домашно приготвени ястия по време на фестивали, тя придава текстура и интерес.Здрава кошница OLYCRAFT Black с висящ на облегалката в стил бохо за съхранение на лук, картофи и чесън.Осигурява добра циркулация на въздуха, за плодове и зеленчуци, запазвайки ги свежи.Украсят вашата кухня, килер, кемпер - на всяко място, където бихте искали да придадат текстура и интереса на вашите стени.