uxcell Усилвател улови за ръцете, 3,74 50 Паунда Силиконови Пръстени За Пръстите, Тренажор за стречинг Предплечьях, за Тренировки на спортисти, занимаващи се с Катерене, ?
  • New

uxcell Усилвател улови за ръцете, 3,74 50 Паунда Силиконови Пръстени За Пръстите, Тренажор за стречинг Предплечьях, за Тренировки

BGN 2.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Усилватели улавяне] - Съпротивление : 50 кг; Дебелина : 20 mm / 0,79 инча; Обща дължина : 95 mm x 78 mm /3,74 "x 3,07" (Д * Ш) [Неща] - Изработен от устойчив силиконов материал, има добра устойчивост на деформация, висока еластичност, лесно се скъса или се напуква и може да се използва в продължение на дълго време.Текстурирани повърхност с малки точки, лесен захват, идеален за ръцете или пръстите. [Функция] - е Подходящ за хора от всички възрасти и за увеличаване на силата на ръцете, подобрява сръчността на пръстите и дланите, а също така намалява умората и стреса.Освен това, може да помогне за балансиране и подобряване на вашите хват-мускулите за физически упражнения. [Малки размери и е лесен за носене] - Пръстен за захващане на ръцете с малки размери и е лесен за носене, можете да тренирате пръстите си, четка, китката и предмишницата навсякъде : у дома, в офиса, на улицата и т. лесно Можете да го поставите в чанта или джоб и да носят със себе си. [Прилагането на] - Тренажор за улавяне на ръце, можете да използвате за сжимания и пощипывания, тренировки на спортисти, скално катерене, упражнения за пръстите и предмишниците, укрепване на мускулите, упражнения, фитнес и т. Частично текстурирани повърхност с малки точки, лесен захват, идеален за ръцете или пръстите.Подходящ за всички възрасти и за увеличаване на силата на ръцете, подобрява сръчността на пръстите и дланите, а също така намалява умората и стреса.Освен това, може да помогне за балансиране и подобряване на мускулите заснемане за физически упражнения.