InstallerParts 10-крак конектор XLR за стереокабеля 3,5 мм -Може да се използва с микрофонными кабели, аудиоинтерфейсами, приложения PA и много други!
  • New

InstallerParts 10-крак конектор XLR за стереокабеля 3,5 мм -Може да се използва с микрофонными кабели, аудиоинтерфейсами,

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Съединители — От Xlr 3 P до 3,5 Мм стереокабеля "Щекер към штекеру"Разхлабете пружини на штекере 3,5 мм. Xlr е известен с това, че има Балансирана и сигурна връзка.Общо приложение Кабел с микрофон, високоговорители на монитора, аудиоинтерфейсы, приложения за хендсфри и много повече!. 10 фута На дължина. "Стереокабель "мъж към мъж" е конектори от XLR 3 P до 3,5 мм. Штекерный стереокабель е пружинен фиксатор напрежение на штекере 3,5 мм. Двоен конектор стереокабеля осигурява по-добра връзка, тъй като XLR-съединение е известен балансирана и сигурна връзка, и може да се използва с микрофонным кабели, високоговорители на монитора, аудиоинтерфейсами, приложения за хендсфри и много други!Достигне съвършенство инсталиране с помощта на Installer Parts - Избор на специалисти в областта на Аудио, видео и ИТ!Всеки продукт, който ние предлагаме, е ръчно подбран нашия екип и да отговаря на нашите стандарти за най-високо качество.Нашите фабрики-партньори използват секторни екологични стандарти като ISO9001, ISO14001 или Ro HS.Благодарение на по-ниска цена от нашата фабрика, бърза доставка в същия ден, гъвкава политика за връщане в рамките на 30 дни и доживотна гаранция за най неелектрически изделия можете да закупите продукти Installer Parts с максимална увереност.Присъединете се към дългия списък от доволни клиенти Installer Parts чрез натискане на бутона """"Добавите в кошницата"""" в горната част на страницата в МОМЕНТА".