Пескоструйный Пистолет Комплект, Пескоструйный Инструмент Мини-Дюза ABS Ръчно Пескоструйный Апарат с Голям Капацитет С Устойчиви На Окисление Пескоструйный Апара?
  • New

Пескоструйный Пистолет Комплект, Пескоструйный Инструмент Мини-Дюза ABS Ръчно Пескоструйный Апарат с Голям Капацитет

BGN 13.60

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Голям капацитет】 С лесен и по-голям обем, е много подходящ за бързо отстраняване на ръждиви петна и лющене на боята 【Пълнител с най-добрите натоварване】Пясъкоструйна машина е оборудвана с пълнеж от ABS-пластмаса с най-добрите натоварване, който побира до 510 мл течност. 【Материал ABS】 Пясъкоструйна машина е изработена от материал ABS, е устойчивост на корозия и окисляване и увеличава продължителността на живот. 【Лесен и бърз】 Този пескоструйный апарат е лесен и бърз, с леко докосване на пръста, много лесен за използване. 【Основни технически характеристики】Максимално налягане пясъкоструйни машини е 90 паунда на кв. инча, а разходът на въздуха е 6 куб. фута по 90 паунда на кв. Параметри : Тип на продукта : инструмент за почистване на обработка Материал : abs Максимално налягане : 90 паунда на кв. инч Разход на въздух : 6 куб. фута по 90 паунда на кв. инч съдържание на Пакета : 1 х Пясъкоструйна машина 1 х Ръководство за потребителя Забележка : Моля, имайте предвид, че един нов вид и стария вид на този на продукта ще бъдат изпратени на случаен принцип, и се уверете, че няма да възрази, преди да поръчате.

Item Type:
Sandblaster Tool
Material:
ABS
Maximum Pressure:
90PSI
Air Consumption:
6CFM at 90PSI
Package List:
1 x Sandblasting Machine1 x User Manual 
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.