Четка за душата Veemoon, Четка за миене, Мека Чистящая четка, богат на функции Чистящая Четка за Съдове, Кухненски мивки, Дрехи, Обувки, Четки за миене на съдове, Удобни, ?
  • New

Четка за душата Veemoon, Четка за миене, Мека Чистящая четка, богат на функции Чистящая Четка за Съдове, Кухненски мивки,

BGN 3.50

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

-Четка свеж цвят, мека и деликатна четина, почистваща способност, ефективно почиства кухнята или банята - Четина е заредете влакна, четка малка, лесна за използване и нейното не е лесно да се деформира. - Четка за почистване на дом, офис, кухня, баня с тоалетна, градински мивки, подходящ за всички повърхности. - Чистящая четка няма да навреди на дрехите и обувките, но може ефективно да се изхвърлят лесно и естествено. - Ефективно е да почистите трудноочищаемые места, за да поддържа чистотата във вашия дом, удобно усещане в ръката и с правилния размер, не ви доставят неприятности. -Четка свеж цвят, мека и деликатна четина, почистваща способност, ефективно почиства кухнята или банята. - Четина е заредете влакна, четка малка, лесна за използване и нейното не е лесно да се деформира. - Четка за почистване на дом, офис, кухня, баня с тоалетна, градински мивки, подходящ за всички повърхности. - Чистящая четка няма да навреди на дрехите и обувките, но може ефективно да се изхвърлят лесно и естествено. - Ефективно е да почистите трудноочищаемые места, за да поддържа чистотата във вашия дом, удобно усещане в ръката и с правилния размер, не ви доставят неприятности.Описание - Изработен от пластмаса и ворсистого материал за пране на дрехи и обувки.- Четка за почистване с мека четка идеален за бани, облицовани с плочки стени, плотове и работи добре в широк диапазон, а също и в по-малки ъгли.- Поддържайте чистота, чистота и красотата на вашата баня и кухня, четки Jiandan ще ви донесе по-голямо удобство и ще направят живота ви по-ярка.Характеристики - Цвят : бежово.- Материал : Пластмаса.-Размер : около 10x5,6x4,7 виж Предпоставка включва в себе си-1 х Пластмасова четка за пране на дрехи и обувки с четка.