Солнцезащитная Шапка на Жените -Туристическа Шапка С Широка Периферия, Дамска Шапка за Градинарство, със защита от ултравиолетови лъчи, Сгъваема и Водоустойчив Ша?
  • New

Солнцезащитная Шапка на Жените -Туристическа Шапка С Широка Периферия, Дамска Шапка за Градинарство, със защита от ултравиолетови

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

100% ПолиестерЗакопчалката на дантела. ?[??? ???? ??? ????] Тази дамска шапка от слънцето с обиколката на 22-23 инча подходящ за повечето жени.Регулируема каишка за брадичката осигурява удобна за кацане и задържа шапка на място в ветровити дни. ?[?? ?????????? & ???????????] Тази жена солнцезащитная шапка с широка периферия 3,54 инча е достатъчно голяма, за да защити лицето и шията от ултравиолетовите лъчи.Дишащ мрежест слой около тази на рибарската шапка осигурява добра циркулация и отвеждане на топлината.Вграден каишка за пот изтрива потта от очите и лицето. ?[? ?????? ??? ???] Това е един практичен шапка за защита от ултравиолетовите с оглед на модата.Можете да се търкаля край и затегнете катарами от двете страни, за да придадат нов стил ковбойского. ?[???????? & ???? ???????] Тази сгъване на градината шапка можете лесно да мине за носене и абсолютно спести много място. ?[??????? ??????? ??????????] Тази жена солнцезащитная шапка на открито, отличен за много дейности.Идеален избор като шапки за градинарство, риболов, туризъм, къмпинг, плажна шапка.