Тренировки за бродерия 20 парчета, Форми за Дыроколов Katfort Kids 20 от модели, Форми за Дыроколов за Бродерия, Определени Перфораторов от хартия за Занаяти за деца и възр?
  • New

Тренировки за бродерия 20 парчета, Форми за Дыроколов Katfort Kids 20 от модели, Форми за Дыроколов за Бродерия, Определени

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Друг цвят и отпечатването на изображението могат да се идентифицират лесноВисококачествени форми за дыроколов с лек, лесно се съхранява. многократно използване в обзавеждането и ръчна работа.Само изрязани от хартия изделия.Наименование на продукта : Комплект перфораторов за хартия. Размер : Външен корпус 0,98 "x 1,18"x 1,25". Материал : неръждаема стомана и пластмаса.Цвят : розов, син, зелен, жълт, червен, лилав.Количество : 20 различни десени. Размер : Корпус мини удар е около 0,98 "× 1,18" х 1,25" и съответства на размера на изображението до около 1 × 1 виж Опаковката съдържа 20 шарки (снежинка, сърце и т.Можете да получите всяка една от 20 фигури, показани на първата снимка.Материал : Пластмасов корпус предпазва от потенциалната опасност; Вътрешен материал от неръждаема стомана е идеален рязане на хартия, а фигура на разреза не е чеп или остри ръбове.Лесна употреба : Ръчно punch може лесно пробиване тънка обикновена хартия, включително алуминиево фолио, цветна хартия с релефни, картон (80-160 г), губчатую хартия със златна пудра, цветна хартия с лепило или без него.Широко приложение : Хартиени punches за бродерия може да се използва за декорация стикери, красиви ръбове и т.; Отличен за декорация, подарък картички, нийл арт, албуми за изрезки и други занаяти от хартия.Това може да ви вдъхнови за създаването на уникални по рода си занаяти.И това е идеален подарък за рожден ден на дете. Забележка : Тъй като декоративни форми за дыроколов изисква определени усилия, се препоръчва, че детето ги използва с помощта на възрастен. Размер : Корпус мини перфоратор, който е около 0,98 "× 1,18" х 1,25" и съответства на размера на изображението до около 1 × 1 виж Опаковката съдържа 20 шарки (снежинка, сърце и т.Можете да получите всяка една от 20 фигури, показани на първата снимка.Материал : Пластмасов корпус предпазва от потенциалната опасност; Вътрешен материал от неръждаема стомана е идеален рязане на хартия, а фигура на разреза не е чеп или остри ръбове.