Декор на масата във вид на Дървени Елф в Деня на Св. Патрик, Зелен Знак Късмет на Св. Патрик, на много нива Декор на Тавата, Масивни Бижута на Плота под формата на Джуд?
  • New

Декор на масата във вид на Дървени Елф в Деня на Св. Патрик, Зелен Знак Късмет на Св. Патрик, на много нива Декор на Тавата,

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Дизайн с Деня на Св Патрик : в дизайна на плотове на този дървен елф използва много класически празнични елементи за Деня на Свети Патрик, и можете да видя, че на нея е отпечатан детелина зелен цвят, и всеки набит джудже държи по трилистнику с печатни букви, а 4 букви, взети заедно, представляват едно цяло думата [късмет], която е лесно да изразят любовта си; Представете си как ще бъде развълнуван и изненадан любимия човек, когато види този сладък декор под формата на дървена елф.Добър избор за подарък : можете да използвате тези сладки дървени джуджета като очарователен подарък за вашия любим човек, в повечето случаи, като Ден на Св. Патрик, булчински душ, годишнина, церемонии, партита по повод рождения ден и много друго, което ще ви помогне да спечелите сърцето на любимия човек.Сгъваема и преносима конструкция : тази дървена рана-джудже се състои от 4 сладки джуджета, съединените тръба на шарнирна връзка, която позволява на гному на краищата се оформи вътре и навън и му позволява постоянно да стоят отделно, което е удобно за съхранение, когато не ги използвате.Надеждно качество на изработка : тази маса занаятите буци gnome е изработена от висококачествено дърво, по-лека, но здрава, подходяща за поддръжка и без мирис, нейната лесно да се съборят или да се деформира, тъй като е устойчив на корозия и има дълъг срок на служба; Модели на дървени гномах добре щамповани, което ги прави ясни и ярки.Какво можете да закупите : вие получавате 1 бр. хубаво дървен декор във формата на джудже с размер около 20 см / 7,87 инча височина и 0,7 см / 0,28 инча дебелина, който ще се превърне в приятно допълнение към вашия вътрешен убранству или декориране на дома.Характеристики : Къде се прилага : Можете да направите това очарователно десктоп украса във вид на дървени елф на масата, бюрото, рафта или тезгяха, можете да го използвате и за украса на приставного масата в хола, маса за хранене, полицата за рафтове или кухня.