HSBDNZQ/ Непромокаеми обувки за жени и мъже, Удобни Леки Водоустойчив Градинарски ботуши с цип, Гумени Непромокаеми обувки Челси в платформата, Къси Непромокаеми обув?
  • New

HSBDNZQ/ Непромокаеми обувки за жени и мъже, Удобни Леки Водоустойчив Градинарски ботуши с цип, Гумени Непромокаеми обувки

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Гумена подметкаПетата е с размер около 5,5 сантиметра. 【Висококачествени материали】 : Тези кратки непромокаеми ботуши, изработени от висококачествен PVC-материал, който е траен, него не е лесно да се повреди, а също така има добри водоустойчиви характеристики.В дъждовно или лошо време можете да бъдете сигурни, че ступаете по земята и постоянно дръжте краката си много сухи, без това да води до попадане на вода и мръсотия. 【Уникален дизайн】 : се Различава от традиционните градински дизайн на обувки с цип, което улеснява при използване на обличане.Те са не само устойчиви на вода, и в тях не е лесно да се душными, но и благодарение на мълния може да се регулира размера на влизане в непромокаеми обувки за краката си беше удобно.Дори ако ще бъдете дълго време на разходка, това няма да доведе до дискомфорт в краката. 【Устойчива на плъзгане подметка】 : Подметки на обувки на "челси", изработени от противоскользящих строежа материали, които притежават превъзходно сцепление и триене, което ви позволява по-свободно ходене по неравен терен или във влажна среда.Това е добър избор за къмпинг, скално катерене, градинарство и други дейности на открито. 【Лесно почистване】 : При контакт на мръсотия върху повърхността на дождевиков можете бързо и ефективно да ги търкайте с влажна кърпа.Не е нужно да се притеснявате за този проблем, заключающейся в това, че трудно се почистват след замърсяване.След изсушаване и изсушаване, той може да изглежда съвсем нов. 【Резервни части качеството на】 : Запознайте се с препоръките по размер, представени в детайли, и да изберете най-подходящия размер и стил в съответствие с дължината на крака си.Ако имате някакви забележки относно нашите продукти, моля, свържете се с нас за получаване на услуги за подмяна или връщане на парите, и ние ще ви дадем задоволителен отговор веднага, след като можете да видите информация.