LINE2design Раница-прашка за оказване на първа помощ - Обзавеждане EMS, за да проверите за спешна медицинска помощ, Тактическа чанта Molle на рамото си - Тежка спортна раница ?
  • New

LINE2design Раница-прашка за оказване на първа помощ - Обзавеждане EMS, за да проверите за спешна медицинска помощ, Тактическа

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Външна расширительная MOLLE система Sling Bags, предназначени за използване в комбинация с друго оборудванеЧанта тактическа чудесно за спешни случаи с огнестрелно нараняване, комплекти за спиране на кървенето, аптечек на първа помощ и медицински асистенти.Чанта за носене линейка от висококачествен специализиран материал.Моля, регулируема удобна презрамка с подплата, високо качество. Колани Molle с повишен точки на монтиране позволява лесно прикачване на подсумки, аксесоари и карабинери.Малка чанта за спешно реагиране в три цвята по избор : черен, тъмно-син или червен.Нашивка с флага на САЩ, 2 ¾ "x 3¼", работа на смени. 3 отделения с цип, 2 дренажни люверса.Медицински раница идеална за тактически носене, оказване на първа помощ, тактически медици, полицаи и училищни травматологических групи.Чанти EMS са идеални за ежедневно носене, спорт, туризъм, ловци и любители на активната почивка. Размер : 12 "x 9" х 5".