Простор за дрехи с електрически нагревател, 2400 W, с Голям Капацитет 40 кг/88 паунда, Енергоспестяващи Сушилни за сушене с Топъл Въздух, Простор за дрехи с отопление за ?
  • New

Простор за дрехи с електрически нагревател, 2400 W, с Голям Капацитет 40 кг/88 паунда, Енергоспестяващи Сушилни за

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Многофункционална сушилня за дрехи] - Електрическа сушилня за дрехи - идеалното решение за сушене на дрехи в помещениетоНашите сушилни не остава върху дрехите на бръчки, така че не е нужно да прекарват много време на гладене.Дрехите могат да се мотае, не трошене, което се равнява на паровому утюгу.Можете да го използвате като преносим кабинета, когато той не се използва.Основната част от сушилни машини също може да се използва като нагревател, за да ви пази от студа.Много практично и ефективно. [3-ярусная простор за дрехи голям капацитет] - Нова 3-ярусная дизайн и тръба от неръждаема стомана с диаметър 16 мм стабилна носеща способност позволяват едновременно да се поставят в портативен сушилня до 40 кг / 88 паунда дрехи. [Най-безопасна конструкция] - Сушилня за дрехи е снабден с няколко предпазни устройства, температурата се регулира в диапазона 50-70 градуса, тя има функция за възстановяване след прекъсване, както и вграден означава устройство с двоен контрол на температурата гарантира вашата сигурност.Когато температурата на предсказуем термостата ще достигне 70 ° C, термостат изключи автоматично подаване на захранване, а след това ще се възобнови на работа при понижение на температурата; бушон се изключи автоматично верига при повишаване на температурата. [Функцията за синхронизиране] - Энергосберегающая сешоар мощност 2400 W, конвекционный отопление дрехи при постоянна температура на 360 °.Ръчна дръжка, лесна за управление.Времето за сушене е 180 минути, може да настроите времето за сушене в зависимост от дрехите и от време на годината.Нашата сушилня автоматично изключване след определено време.Можете също да го включите, за да продължи да изсъхне, ако си дрехи, дебела и влажна. [Преносима и безопасна простор за дрехи]- Голям размер : : Дължина : 47 "x19"x64" / 117x45x160 см прост и компактен външен вид няма да ви отнеме място, независимо къде е поставена, което я прави много подходяща за използване при пътуване, апартамент, квартири и къмпинг.Лесно сушете дрехи, което ви позволява повече да не се притеснявате за дъжд, влага и неприятен миризмата.Го получи, не е нужно да отидете в пералня сухи дрехи.Това е удобно и безопасно. Забележка : поради разлика между светлина и екран цветът на продукта може да се различават малко от изображението.

Name:
Heated Airer Dryer
Rated power:
single 1200W, double 2400W
Timing range:
30~180MIN
Size:
117*45*160CM
Load-bearing:
40KG/88lbs
Bracket Material:
stainless steel
Function:
drying, heating, wardrobe, etc
Recommended Drying Time for Clothes:
Socks and other clothing accessories - about 30 minutes:
Silk cloth - about 60 minutes:
Shirt - about 90 minutes:
Cotton - about 120 minutes:
Slightly thick coat - about 150 minutes:
Denim and dehydrated down jacket - about 180 minutes and continuous drying:
Packing List:
1 x Heated Airer Dryer:
1 x User Manual:
100% Satisfaction:
We are always striving to provide our customers with a satisfying shopping experience. If you have any questions, please feel free to contact us. We will get back to you within 24 hours and provide you with a satisfactory solution.