VALICLUD 3 бр. Чаши за Рисуване, Пътнически Багаж, Подаръци, Переноска, Аксесоари за Бутилки, Свободни Ръце, Писалка, стойка за пътуване, Държач за напитки, калъф за ръце, ?
  • New

VALICLUD 3 бр. Чаши за Рисуване, Пътнически Багаж, Подаръци, Переноска, Аксесоари за Бутилки, Свободни Ръце, Писалка, стойка

BGN 14.99

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

PolyesterДЪРЖАЧ ЗА НАПИТКИ в БАГАЖНОТО - в тази чанта за съхранение може да се постави чаша, чашата, както и вашите билети и други аксесоари.Чанта за съхранение на чаши за куфара - Куфар за напитки caddy, изработени от висококачествен полиестер, сгъваема, здрав и моющийся.Пътен поставка за чаши HANDS FREE - Насладете се на удобството просто благодарение на регулиране, като се държач за напитки дръжката на чантата за носене.ДЪРЖАЧ за напитки без помощта на РЪЦЕТЕ - прост дизайн, но е много практичен за използване, което ви осигурява по-голямо удобство.Чанта за съхранение на кафе чаши в куфар-държач за напитки в багажа - идеалният подарък за тези, които пътуват много, като например за пътници.Пратката включва 3 x калъф за съхранение Особености - поставка за Чаши за куфара е изработен от висококачествен полиестер и е подходяща за чорапи, м.водицата и миещ се държач за чаши за куфара. - Насладете се на удобството просто благодарение на регулиране след поставяне багажника на притежателя за напитки на дръжката на своята практика за съхранение на чаши за куфара. -Цвят : Сив Пътен държач за напитки -Размер : Около 20,00 X18,00 X6,00 см / 7,86 X7,07 X2 Държач за чаши кафе. -Материал : калъф за чаши от полиестер - С тези пътни аксесоари за багаж може да се съхранява напитки и чанта за паспорт и самолетен билет. Куфар за напитки caddy, изработени от висококачествен полиестер, представлява сгъване, солидна и моющуюся дюза за носене напитки. - Функция "две в едно", може да се използва не само като поставка за чаши, но и като чанта за съхранение на билети, пътна чанта за съхранение на чаши.Информация за стоки, поставки за чаши Stroller Сега ни поставка за чаши за багаж и за пътуване може да ви помогне!.Държач за чаши кафе ли Сте някога да отидете на екскурзия с мобилен телефон в джоба си и напитка в багажа?Нямате време да се пие, когато пътувате с деца или събират твърде много неща.