PRETYZOOM Коледни Висящи Костюми на Дядо Коледа За скално Катерене на Открито Окачен Дядо Коледа, за Коледа Водосточного Канавката Декор Празничен Окачен Украшение 110 ?
  • New

PRETYZOOM Коледни Висящи Костюми на Дядо Коледа За скално Катерене на Открито Окачен Дядо Коледа, за Коледа Водосточного

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?【Дядо Коледа идва】 Дядо Коледа се опитва да влезе в къщата отпред през предната врата и дори на прозореца, за да донесе подаръци, които искате най-много?【Лесно полива】 -Крайник коледа дядо коледа може да се изкриви, така че можете да вземете някоя поза, за да получите най-добрия ефект, който искате. ?【Уникален дизайн за коледен декор】 -Коледа Наближава!Изглежда като истински Дядо Коледа, любим коледен реквизит деца. ?【Най-добрите коледни УКРАСИ】-Дядо Коледа е незаменим подпори и декорация на Коледа всяка година.Ярко-червен цвят ще Санта Клаусу се превърне в един от най-атрактивните украса за вашата коледна дървото. ?【Дядо Коледа идва】 Дядо Коледа се опитва да влезе в къщата отпред през предната врата и дори на прозореца, за да донесе подаръци, които искате най-много.?【Лесно полива】 -Крайник коледа дядо коледа може да се изкриви, така че можете да вземете някоя поза, за да получите най-добрия ефект, който искате. ?【Уникален дизайн за коледен декор】 -Коледа Наближава!Изглежда като истински Дядо Коледа, любим коледен реквизит деца. ?【Най-добрите коледни УКРАСИ】-Дядо Коледа е незаменим подпори и декорация на Коледа всяка година.Ярко-червен цвят ще Санта Клаусу се превърне в един от най-атрактивните украса за вашата коледна дървото.ОписаниеосоБенности-Цвят : както е показано/-Материал : плат/-Размер : 180,00 X100,00 X100,00 см; 70,74 X39,30 X39,30 инча/ на Помещение включва украса 1 Дядо Коледа/.