Комплект Кухненски Ножове WELLSTAR Rainbow 11 бр., Ножове за Рязане на хляб, готвач, Ножове за Стек + Преливащи Мерителни Чашки и Лъжица от Неръждаема Стомана 18/8 8 бр. + Голяма ?
  • New

Комплект Кухненски Ножове WELLSTAR Rainbow 11 бр., Ножове за Рязане на хляб, готвач, Ножове за Стек + Преливащи Мерителни

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【НАБОР от НОЖОВЕ И ПРИБОРИ ОТ 25 ТЕМИ】Този комплект от 25 цветни ножове и инструменти включва в себе си нож на главния готвач, нож за нарязване на филийки, нож за хляб, универсален нож, нож за почистване на зеленчуци, 6 ножа за стек, сервировочную чиния за паста, половник за супа, сервировочную лъжица, ренде, шумовку, щепсел, 4 размерите чаши, 4 мерителни лъжичкиТези красиви комплекти кухненски ножове и прибори се предлагат в елегантна кутия за подарък, те са много подходящи като подаръци (за Коледа, Нова година, сватби, рождени Дни, нов дом) на студентите-домашните готвачи, домашен, готвачите, професионален, готвачите и много други. 【ОСТРИ като БРЪСНАЧ НЕМСКИ СТОМАНЕНИ НОЖОВЕ】 Тези кухненски ножове с розови титанов щанга с покритие точно выкованы от висококачествена немска стомана DIN1. Невероятна 12-градусная на ръба на нож от всяка страна (с изключение на помощта на назъбен нож за стек и хляб) осигурява максимална острота и безопасност, ви позволява без усилия, нарязани на говеждо месо, риба, зеленчуци, плодове, хляб, сандвичи и други, връщането на радост и вълнение, когато готвите. 【Кухненски ПРИБОРИ И приспособления От НЕРЪЖДАЕМА стомана ПРЕМИУМ-клас 18/8】 Инструменти за готвене и печене iridescent са изработени от висококачествена хранителна неръждаема стомана 18/8 (304), която е устойчива на ръжда и корозия, не съдържа олово, кадмий и БПА, както и безопасен за готвене или за измерване, както на сухи, така и течните съставки. 【ПРЕЛИВАЩИ ТИТАНОВОЕ ПОКРИТИЕ】Комплект кухненски ножове и прибори от 25 теми е покрит с розови титанов щанга с покритие по цялата повърхност.Това неотражающее покритие от титанов нитрид подобрява устойчивост на корозия устойчивост, засилва го незалепваща свойства и дава възможност за лесно почистване.Тези цветни кухненски ножове и комплекти кухненски инструменти за украса на интериора на вашата кухня и ще станат най-привлекателни прибори.