Лековита Директен обувки за глезените Саксии Бандаж за фасциита Бандаж за подкрепа на еластична Превръзка на крака в подкрепа на глезена Обувки за разтягане на ст?
  • New

Лековита Директен обувки за глезените Саксии Бандаж за фасциита Бандаж за подкрепа на еластична Превръзка на крака в подкрепа

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

СТАБИЛИЗАТОР на ОПОРА за краката, - е Изработен от неръждаема композиране тъкан, той е много издръжлив, за последното използванеОБУВКИ СЪС СЧУПЕНИ КРАК - Обувка с фрактура на ходунка с твърда облегалка и основание за осигуряване на добра подкрепа голеностопа.БАНДАЖ ЗА КРАКАТА - ОРТОПЕДИЧЕСКОЕ ОБЗАВЕЖДАНЕ - благодарение на практичному дизайн на този на продукта може да продължи дълго.ORTHEZ за определяне на крака - бандаж за поддръжка на глезена, лек дизайн и изискани детайли правят практични.Можете да го използвате с доверие.ОРТОПЕДИЧНА ПОДКРЕПА при фрактури - Креативен дизайн на обувки за определяне на глезените, този продукт може да ви донесе много удобства.Осъществяване на списък 1 x обувки със защита от завъртане Характеристики - Размер (M) : около 38,00 X25,00 X18,00 см / 14,93 X9,82 X7 Хонорар за глезена. Размер (L) : около 40,00 X25,00 X18,00 см. /15,72 X9,82 X7 хонорар за глезена. - Материал : еластична Превръзка за фиксация на глезенната става от композитен кърпа - Размер (И) : Около 35,00 X25,00 X18,00 см. /13,76 X9,82 X7 обувки за обувки при разтягане на ставните връзки. - Креативен и практичен дизайн, този продукти е достатъчно за цялото време на използване на подвесного колана за краката. - С твърда структура на облегалката и основата, за да се осигури добра поддръжка на гуми-стабилизатор на глезена. - Общото тегло на малък и лесно да носите със себе си.Страхотни неща на отлични цени, ортопедична подкрепа при фрактури. - Професионален и надежден, работещ в съответствие с эргономическими изисквания.Лесен за използване и експлоатация на обувки за фрактури ходунков. - Можете да изпратите тази опорна скоба за краката на онзи, които се нуждаят от тази обувки, това е много полезна обувки за предотвратяване на въртене.Информация за продукти ви позволява да качвате Страхотни неща на отлични цени.