FAHKNS 425FT Риболовна Лента от Стъклени влакна 1/4 инча (6 мм), Гребец За сектора на рибарството Тел, Въздуховод, Удилище За Полагане на Кабели, Електрически Инструмент за ?
  • New

FAHKNS 425FT Риболовна Лента от Стъклени влакна 1/4 инча (6 мм), Гребец За сектора на рибарството Тел, Въздуховод, Удилище

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

PLA 【130 M ФИБРОСТЪКЛО】 Минимален радиус на огъване : 12 " / 300 мм Достатъчно здрава, за да прекара жица през стени и тавани. Дължина 425 метра подходящ за протягивания на кабела чрез коридор, комини и стени. 【6 мм тел】 Риболовна лента диаметър 1/4 инча с месингова тяговой глава.Лесно преминава през тясна тръба и трудно се разграждат. 【Стоманена поставка за сонда】 Риболовна лента е изработена от неръждаема стомана, здрава и трайна, има добра устойчивост на компресия и с капацитет.Непроводящая и устойчив на корозия.Конструкцията на горната дръжка улеснява переноску и свободното движение. 【Лесна употреба】 риболовна лента от стъклени влакна е лесна и удобна за переноске, съхранение и поддръжка. 【МАРКИРАНЕ на дължина】 Маркировка разстоянието на рибарската лентата през всеки метър.Оценете височина или дълбочина на тръбата.