подаръчен комплект Demon Tanjirou Manga от 56 теми, който Включва раница с чанта на съвсем малък Kimetsu No Yaiba, Каишка, държач за бейджа с лична карта, Етикети, Силиконови Гривни, К?
  • New

подаръчен комплект Demon Tanjirou Manga от 56 теми, който Включва раница с чанта на съвсем малък Kimetsu No Yaiba, Каишка,

BGN 4.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Създаване на герой от аниме Tanjirou】-Чанта на Slayer на съвсем малък-специална конструкция от фиброзна тъкан, голям капацитет, лека, здрава и трайнаМоже да се използва за пътуване, фитнес, къмпинг, обучение, отдих и т. Идеален за тези, които обичат Танджиро. 【Че получавате】-Можете да получите от 56 теми в този ценен пакет с 1 чанта на съвсем малък, 1 собственик бейджа за самоличност, 1 огърлица на Демон, 2 силиконови влязат с украшения-гривни, 2 дантела, 50 стикери. 【Най-добър дизайн за феновете на манга Demon】-Всички аксесоари аниме Demon са били подготвени, просто отворете подаръчен комплект Kimetsu No Yaiba.Вземете онези животни, които ви харесват.Това ще бъде вашата най-голяма подкрепа за Demon ' s. 【Широко приложение】-Използвайте етикети Kimetsu No Yaiba на вашия лаптоп, на велосипед, скейтборд, кола, багаж, Използвайте каишка Demon за задържане телефон, ключове, икони, карти за самоличност и много други, за да се предотврати загуба или повреда на устройството при падане.Можете да носите своите стоки от първа необходимост на врата, тогава нищо няма да загубите, и това е много удобно. 【Задоволително обслужване на клиенти】-Ако имате някакви недоволство по отношение на този ваучър за подарък набор аниме Kimetsu No Yaiba cospaly, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се радваме да решите проблема си, когато ви е необходима, нашата цел е да предложим на вас нашите превъзходно обслужване и решаване на вас в рамките на 24 часа. ❤❤❤❤❤Благодаря ви много за посещение на TIMO бижута и се надявам, че ще имате отличен търговски опит с TIMO.