Чанта за носене Plambag за машини за рязане на Cricut Explore Air (Air2/Maker3), Голяма Откриващата Чанта-тоут за машини за щанцоване с джоб за подложка за рязане, Водоотблъскваща (ро?
  • New

Чанта за носене Plambag за машини за рязане на Cricut Explore Air (Air2/Maker3), Голяма Откриващата Чанта-тоут за машини

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Сверхпрочная найлон се поддържа от вашия скъпоценен машина за щанцоване в добро състояниеДебела уплътнител по периметъра предпазва от удари машина при транспортирането.С 2 предпазни колани вътре за закрепване на апарата и я държи на място по време на пътуване.Голям капацитет с множество джобове за креманки или други аксесоари.Размер : 23,5 "x 10" x 8,5". Регулируема презрамка * 1. 【Множество джобове за аксесоари Cricut】 Джоб на горния слой с цип за съхранение на различни постелки cricut, ги запазва хубави и неискаженными.Напълно разкриваща основните отделение с клейкими ремъци за закрепване на машини за щанцоване. 1 вътрешен мрежест чувал и 1 предни чанта за съхранение на грамофонни роли, комплекти инструменти, дръжки и книжа. 【Високо качество】 Калъф за носене cricut maker, изработени от найлонов плат с висока плътност от вътрешната мека подплата с дебелина 5 мм, която осигурява отлична защита за высекальных на металорежещи машини. 2 дебели гумени уплътнения на дъното, за да се предотврати подхлъзване. 【Голям капацитет】 Размери : 23,5 "x 10"x 8,5". този калъф за носене е много подходящ за Cricut Explore Air2, Cricut Explore Air, Cricut Maker3 / 4, Силует Cameo3 / 4, осигурявайки достатъчно пространство за съхранение. 【Лесно за носене 】 С обвивка около горната дръжка, регулируема пагон и вставляемым отзад каишка за дивеч на багаж.Вашите изделия и аксесоари удобен за носене навсякъде, наслаждавайки се на радостта от съвместното творчество. 【Чудесен подарък】 Калъф за cricut е идеална за пътуване, участие в дейности на открито, както и като отличен подарък за вашите приятели, семейство, деца, учители, които обичат занаяти, scrapbooking. Джоб за рязане на изтривалки.Горната част на своята практика за носене cricut специално разработена под формата на голям джоб с цип, който може да дръпнете връзките в долната част, за съхранение на различни видове постелки cricut, дълги грамофонни плочи, ги запазва хубави и неискаженными.