Подаръчни комплекти за вино с обявяването на бременността - Подаръчни комплекти за вино за нова мама - Калъф За новородено - Баби и дядовци - Новите родители Подаръц?
  • New

Подаръчни комплекти за вино с обявяването на бременността - Подаръчни комплекти за вино за нова мама - Калъф За новородено

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Размер : Ширина на всеки пакет е 63 инча, дължина-13,4 инча. Винарска пакет от зебло - 1 бр. в опаковка (само чанта).В него могат да се поберат обикновени бутилки от вино 750 мл или бутилки шампанско обем 1 литър.Той е подходящ за винени бутилки, всички стандартни размери.Висококачествен материал : подаръчен пакет за вина, произведени от екологично чисти 100% естествен памук и лен, което му дава дълъг живот, издръжливост и ежедневна употреба.Подарък-изненада на Тези пакети за вино са подходящи идеи за подаръци за нова мама, Ден на майката, най-добрата приятелка, ваш роднина, началник, клиент, колега, семейство и т. Грижи за торби за вино : може да се пере в перална машина. Размер : всяка опаковка е с ширина 6,3 инча и дължина 13,4 инча. 1 торбичка за вино от зебло в опаковки (само чанта).Той може да побере обикновени бутилки вино 750 мл или бутилки шампанско обем 1 литър.Подходяща за всички бутилки от вино стандартен размер.Висококачествен материал : Подаръчен пакет за вина, произведени от екологично чисти 100% естествен памук и лен, което му дава дълъг живот, издръжливост и ежедневна употреба.Подарък-изненада на Тези пакети за вино са подходящи идеи за подаръци за нова мама, Ден на майката, най-добрата приятелка, ваш роднина, началник, клиент, колега, семейство и т. Грижи за винарска пакет : може да се пере в перална машина.