DOLKSN Tesla Модел 3 Y S X Емблемата на Иконата Стикер Капачки на Главините на Колелата на Централна Капак ABS Материал 4шт 56 mm 2,2 (black red)
  • New

DOLKSN Tesla Модел 3 Y S X Емблемата на Иконата Стикер Капачки на Главините на Колелата на Централна Капак ABS Материал 4шт 56

BGN 6.48

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?【Капачката на главината модели на 3】 : Капачка централна главината на колелото със стикер Tesla Model 3 Y S X е Изработен от хромированного алуминий., външен диаметър 56 mm /2,22 инча.Колела и са подходящи за инсталиране на капачките Не са подходящи за джанти с дефекти в центъра. ?【Уникален спортен стил】: Искате ли да си модел 3 се открои сред другите?Използвайте този калъф за колелата Tesla със стилен дизайн, който ще направи колата по-добър, по-привлекателен, стръмни и спортен. ?【Лесна инсталация】 : Комплект от 4-те, две предни и две задни тасове.Оригинална конструкция за подмяна на оригиналните части.Извадете кутиите за шапки и сложете ги.Пробиване или модификация не се изисква. ?【Висококачествени материали】 капачката на главината на Tesla Model 3 изработени от висококачествен ABS-полиран материал, се отличава с висока твърдост, лесен дизайн unibody производството на прес-форми за дълголетие. протектор на джантата tesla ефективно предпазва колелата от надраскване. ?【Гаранция】 : Ние осигуряваме отлично обслужване на клиенти и можем да замени нови капаци за колелата Tesla за нови, ако стоката е повредена при транспортирането.Моля, разберете, че ако в продукта има малки чехъл, това е обичайната логистична загуба при транспортиране. ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по пощата.