Пръти камера SmallRig 15 мм (4 инча), Система за подпомагане направляващи пръти 15 мм, за Монтиране на монитор, щипка за LCD дисплей 15 мм, Вследствие на фокусиране, Матова кут?
  • New

Пръти камера SmallRig 15 мм (4 инча), Система за подпомагане направляващи пръти 15 мм, за Монтиране на монитор, щипка за LCD

BGN 6.93

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Подходящ за сондажни съоръжения със система за подпомагане на 15-мм на пръчки за връзката им, заедно с аксесоари на фотоапаратаМоже да се монтира до широк спектър от налични аксесоари, като например 15-мм follow focus, 15-миллиметровая матова кутия, 15-миллиметровое щипка за LCD-дисплея, на 15-миллиметровое планина за монитор и т. Идва с вътрешни отвори с резба M12 в краищата на всяка страна за закрепване на различни аксесоари, съвместими с 15 мм, до инсталации на камерата.Опаковка от две пръчки от лека алуминиева сплав-15 парчета. Забележка : Зависи от модула, което може да се наложи за връзката им заедно, ако имате нужда от пръти с дължина 6, 8 или 10 инча дължина от 15 mm, моля, въведете B01 NCMBS4 H в заявки за търсене.Пръти от алуминиева сплав 15 мм за рельсовой системи на огледално-рефлексен фотоапарат.Изцяло алуминиева конструкция.Вътрешна резба M12 на всеки край, за удължение на пръта с помощта на пръчка с резба M12.Опаковката съдържа 2 бр. стандартни 15-мм на пръчки с дължина 4 инча.