DOITOOL 3ШТ Кутии За Съхранение на шоколадови Бонбони във Формата На Свещник Пластмасови Творчески Подаръчни Кутии и Контейнери за рождения Ден на Сватбени Партита (З?
  • New

DOITOOL 3ШТ Кутии За Съхранение на шоколадови Бонбони във Формата На Свещник Пластмасови Творчески Подаръчни Кутии и Контейнери

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Тези изящни кутии за бонбони ще направи вашето парти незабравимоТворчески кутийки за съхранение на нежни шоколадови бонбони и малки подаръци.Тези пластмасови кутии за шоколадови бонбони са подходящи за всякакви поводи, особено за рожден ден и сватба.Добавете забавен и неповторим завършек на вашата партия или дома.Кутии за шоколадови бонбони във формата на свещник ще ви донесе повече удоволствие.Описание на Този продукт включва кутии за бонбони 3шт с дизайн във формата на свещник, които са очарователни, за да ви доставят по-голямо удоволствие.Той е отличен за съхранение на шоколадови бонбони, мезета или по-малки подаръци, прекрасни подаръци и много други.Тези кутии за подаръци са идеални за всякакви поводи, особено за рожден ден и сватба.Характеристики - Цвят : златист. - Материал : PP, PS. - Размер : 16, 5x5, 5x5, 5 см - Кутия за бонбони във формата на свещник ще ви донесе повече удоволствие. - Тези пластмасови кутии за шоколадови бонбони са подходящи за всякакви поводи, особено за рожден ден и сватбени партита. - Творчески кутийки за съхранение на нежни шоколадови бонбони и малки подаръци. - Тези изящни кутии за бонбони ще направи вашето парти незабравимо. - Добавете забавен и неповторим завършек на вашата партия или дома.Опаковката включва 3 x кутии с шоколадови бонбони.