5-Инчов 8-Луночный Мелница с плетене на една Кука и Линия, Сменяеми Осовите Накладки за Повечето Шлифовъчни машини 125 мм, 3 бр.
  • New

5-Инчов 8-Луночный Мелница с плетене на една Кука и Линия, Сменяеми Осовите Накладки за Повечето Шлифовъчни машини 125 мм, 3

BGN 16.21

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Надеждна съвместимост] Опесъчаване панел с плетене на една кука и линия е подходящ за повечето шлифовъчни машиниТози диск за шлайфане е с диаметър от 5 инча и е снабден с 8 дупки за защита от прах и 4 дупки за винтове.Той може да замени повечето конвенционални машини накладки. [Сверхтвердая основата] Опесъчаване панел с плетене на една кука и линия идва от дебела и твърда подложка.Затова той е много устойчива на износване и може да се използва много пъти. [Куки с висока плътност] Опесъчаване площадка с куки и вериги идва с куки с висока плътност.А куките са силно адгезией и продължителна експлоатация. [Мека гума] Висококачествена мека гума може да намали вибрация на верижната wheelhead машини, подобряване на ефективността на работа и намаляване на работната си тежест. [Лекота на инсталиране на] Опесъчаване площадка с плетене на една кука и линия е лесен за инсталиране.Лесна инсталация и непринуденост.Моля, имайте предвид, че в комплекта не са включени винтове.Можете да използвате съществуващите винтове на wheelhead кола. [Надеждна съвместимост] Опесъчаване панел с плетене на една кука и линия е подходящ за повечето шлифовъчни машини.Този диск за шлайфане е с диаметър от 5 инча и е снабден с 8 дупки за защита от прах и 4 дупки за винтове.Той може да замени повечето конвенционални машини накладки. [Сверхтвердая основата] Опесъчаване панел с плетене на една кука и линия идва от дебела и твърда подложка.Затова той е много устойчива на износване и може да се използва много пъти. [Куки с висока плътност] Опесъчаване площадка с куки и вериги идва с куки с висока плътност.А куките са силно адгезией и продължителна експлоатация. [Мека гума] Висококачествена мека гума може да намали вибрация на верижната wheelhead машини, подобряване на ефективността на работа и намаляване на работната си тежест.