8 Опаковки Люлки за Птици, Играчки от Дъвченето на Мъниста, Ротанговые Топки, Струнен Шкаф, Рафт, Гъба За Местните Зъби, Гъба от Листа на Царевица, Струнен Камбанка, К?
  • New

8 Опаковки Люлки за Птици, Играчки от Дъвченето на Мъниста, Ротанговые Топки, Струнен Шкаф, Рафт, Гъба За Местните Зъби,

BGN 7.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Осъществяване списък】 : комплектът включва 8 бр различни видове забавни играчки за птици, като люлка от мъниста, книга въже обработват с ротанговыми топки, книга въже обработват с жевательным камбана, порести царевичен лист от люфы за местните зъби . на тях лесно да се привлече вниманието на домашни птици, което им позволява да тренира и укрепва мускулите си. 【БЕЗОПАСНО ДЪВЧЕ】 : Всички видове домашни птици обичат да хапе и дъвче.Комплект играчки за птици е изработена ръчно от 100% естествена дървесина, гъби люфы, царевични листа, ратан и нетоксични материали ABS, сигурни и трайни.Вашата любима птичка може да играе в тях без никакъв страх. 【Оригинални цветни играчки】 : Оригинални цветните висящи играчки, играчки-люлка, свирки, топки, може бързо да привлече вниманието на птиците, по-лесно привличане на птици към играта и жеванию, да е рай за вашите домашни птици, за да насеститься и да играе. 【Лесна инсталация】 : Всички играчки са с активен плетене на една кука, който просто се прикрепя към горната част на клетки за домашни любимци за лесна инсталация. 【Многофункционални играчки за домашни животни】 : са Предназначени за това, за да дадете на вашите домашни любимци да се отпуснете, както и да осигури възможности за практикуване на спорт, за да си птица, остана щастливи и здрави.Това е идеален подарък за вашите домашни любимци, като папагали, какаду, конуры, влюбените птички, малки папагали, вьюрки, дори и много малки хомячки, мишка, хамстер, плъхове . 【Осъществяване списък】 : комплектът включва 8 бр. различни видове забавни играчки за птици, като люлка от мъниста, книга въже обработват с ротанговыми топки, книга въже обработват с жевательным камбана, порести царевичен лист от люфы за местните зъби . на тях лесно да се привлече вниманието на домашни птици, което им позволява да тренира и укрепва мускулите си. 【БЕЗОПАСНО ДЪВЧЕ】 : Всички видове домашни птици обичат да хапе и дъвче.Комплект играчки за птици е изработена ръчно от 100% естествена дървесина, гъби люфы, царевични листа, ратан и нетоксични материали ABS, сигурни и трайни.Вашата любима птичка може да играе в тях без никакъв страх. 【Оригинални цветни играчки】 : Оригинални цветните висящи играчки, играчки-люлка, свирки, топки, може бързо да привлече вниманието на птиците, по-лесно привличане на птици към играта и жеванию, да е рай за вашите домашни птици, за да насеститься и да играе. 【Лесна инсталация】 : Всички играчки са с активен плетене на една кука, който просто се прикрепя към горната част на клетки за домашни любимци за лесна инсталация. 【Многофункционални играчки за домашни животни】 : са Предназначени за това, за да дадете на вашите домашни любимци да се отпуснете, както и да осигури възможности за практикуване на спорт, за да си птица, остана щастливи и здрави.Това е идеален подарък за вашите домашни любимци, като папагали, какаду, конуры, влюбените птички, малки папагали, вьюрки, дори и много малки хомячки, мишка, хамстер, плъхове .