Ceinun Разширение на Горния рафт за печки, Поставка за подправки, кухненски Органайзер за Подправки, Рафт за фурна, Кухненски Приспособления за котлони с плосък покри?
  • New

Ceinun Разширение на Горния рафт за печки, Поставка за подправки, кухненски Органайзер за Подправки, Рафт за фурна, Кухненски

BGN 10.99

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Два шкафа може да се използва за разширяване на предната част поставка за подправкиПо-дълги поставка за подправки могат да се поберат в един голям шкаф.Не се притеснявайте за загроможденных столешницах.Почистете кухненски плотове, за да са доволни от вас. 【Перфектната организация на гардероба】 заради размера на изделия 16,92 × 2,95 × 3,93 инча и е резултат на високото диапазон выдвижений 16,92-30,31 инча този кухненски органайзер за съхранение на подправки, е идеалното решение за организация на гардероба.Той предлага голямо пространство за съхранение, настаняване на около 15 бутилки подправки и сосове. 【Висококачествени материали】 Тази поставка за подправки, изработени от здрава метална конструкция и високо качество на чугун, предназначена за по-дълъг живот.Това подобрява стабилността на багажник и предотвратява появата на машинна бродерия, като осигурява дълготрайност и надеждност на продукта. 【Многофункционално използване на】 Този органайзер е подходящ както за кухнята, така и за килер.Това е чудесен начин да спестите още повече място в загроможденных шкафове и килери.Неговият богат на функции дизайн го прави идеален за съхранение не само подправка, но и други кухненски аксесоари. 【Уникален дизайн】 Уникален дизайн на този вместительной поставка за подправки, като я прави незаменим за всяка домашна кухня.Това осигурява лесен достъп до всички съхранявани теми и помага да се поддържа кухня организиран и подреден. 【Няма инсталация】 Тази поставка за подправки не се нуждае от инсталиране, и е приложен към него резервна лепило за долната част, за лесно сглобяване и разглобяване.Също така и лесно да се измива с вода, което го прави безпроблемно продукта за всяко домакинство. 【Перфектната организация на гардероба】 заради размера на изделия 16,92 × 2,95 × 3,93 инча и е резултат на високото диапазон выдвижений 16,92-30,31 инча този кухненски органайзер за съхранение на подправки, е идеалното решение за организация на гардероба.Той предлага голямо пространство за съхранение, настаняване на около 15 бутилки подправки и сосове. 【Висококачествени материали】 Тази поставка за подправки, изработени от здрава метална конструкция и високо качество на чугун, предназначена за по-дълъг живот.