Един с банер Сила - Първи рожден ден, 1-ви рожден ден, Тематичен рожден ден в стил Междузвездни войни, Тематичен рожден ден в стил джедай, Окачен буквално знак (адапти?
  • New

Един с банер Сила - Първи рожден ден, 1-ви рожден ден, Тематичен рожден ден в стил Междузвездни войни, Тематичен рожден ден

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

* Буквите са с височина 5 см всяка и широк около 2,5 - 5 см за печатното писмо, височина курсивных букви зависи от букви * Индекс карта с професионално качество, тегло 300 гориво. * Писмото е равномерно нанесена, и е приложен предварително навързани бяла дантела (5-7 фута). * Необходимо е лесна за сглобяване.Просто проденьте букви с помощта на включените канап чрез предварително пробитые дупки или да ни позволи да се съберат за вас. * Произведено с любов в САЩ малък семеен предприятието.Сега е време на годината, и е време да празнуват рожден ден.String It Banners - това е малък семеен бизнес, който създава и опаковки всеки банер ръчно.Нашата мисия е "да Променят света по опашката".Това означава, че вие купувате банери, които ние предлагаме за оказване на помощ в случай на природни бедствия.