Wosume 【????? ??? ???? ????】 Наколенници за домашни любимци с регулируема еластична устойчиви за домашни кучета (M, двойно гамаши отзад HJ25, черни)
  • New

Wosume 【????? ??? ???? ????】 Наколенници за домашни любимци с регулируема еластична устойчиви за домашни кучета (M, двойно

BGN 14.55

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

С противоударными, съхранени топлина, еластични, пропускат за въздух и вода свойстваПомага за лечение на загуба на устойчивост, причинена от артрит.Помогнете на кучето си облекчаване на възпалението и възстановяване на физическата форма.Материал на пипане е нежна, мека и еластична.Той може да излекува болката, причинена от травма или хирургическа намеса, и осигуряване на подкрепа и стабилност по време на травма. Материал на пипане е нежна, мека и еластична. С противоударными, съхранени топлина, еластични, пропускат за вода и въздух функции. Помогнете лекува загуба на стабилност, причинена от артрит. Помогнете на кучето си облекчаване на възпалението и възстановяване на физическата форма. Това може да лекува болката, причинена от травма или хирургическа намеса, и осигуряване на подкрепа и стабилност по време на травма Спецификация : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : защита за задните крака домашни собакматериал : sbrцвет : както е показано на снимките са Подходящи за вида домашни любимци : Собакфункция на продукта : предпазни средства за възстановяване на пострадали или болни крака за кучета Осъществяване списък : 1 защита за краката Обърнете внимание : 1. Идеален за увиване на краката, за да се скрие порязвания.Просто навивате раната и увийте я нашата подложка, за да се предотврати близане и дъвченето. Кучето ви може да скочи върху оградата или в градината и да получите травма в коляното.Ако той няма тези травми, може да му се наложи такъв протектор за крака. Той може да излекува болката, причинена от травма или хирургическа намеса, при артрит, и осигуряване на подкрепа и стабилност по време на травма. Снимайте опора 2-3 пъти на ден и нека кучешка лапам на нощ дишам.