Колие с Урной MEIDERBO за Праха от Сребро 925 Проба, Колибри/Слон/Крава/Конче/Криле на Ангел, Кремационные Колиета, Мемориален спомен, Бижута Висулка за Жени, Мъже с Инстр?
  • New

Колие с Урной MEIDERBO за Праха от Сребро 925 Проба, Колибри/Слон/Крава/Конче/Криле на Ангел, Кремационные Колиета, Мемориален

BGN 22.49

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЗЛАТАР компанията MEIDERBO е основана през 2006 година От основаването си той показва изключителни качества на марката, благодарение на неговото качество, стилен и елегантен, уникалния си дизайн и деликатни производствен процес.MEIDERBO настоява за перфектно съчетание на изискан традиционните умения и съвременни високи технологии за създаване на най-класическите бижута.Отпечатък от човешка ръка и отпечатък от лапа на животното на огърлица от сърдечна урна.Това е като обещание, между вас и него / нея.Това кремационное огърлица за котки / кучета / домашни любимци, изпълнено с голямо умение, е точно това колие-урна за праха, което ви трябва.Внимателно почистете зъбите с мека четка за зъби и паста за зъби.Оставете пяната да престои около една минута на сребърен де.Изплакнете с вода, подсушете полировальной парцал, тя ще бъде светла и чиста, като нова.Моля, съхранявайте украса в джоба си от мека тъкан или тъкан валике.Да се пази от пот, белина и други химически вещества.Не носете го, когато взимате душ или легнете да спите.За да си сребърни бижута не са бледи, когато не ги носят, да ги съхранявате увита в мека кърпа и поставени в пластмасова торбичка с цип.Редовното почистване и носенето на сребърни бижута ще ви помогне да запазите техния блясък. 1 х Колие с урной за кучета/Котки/домашни любимци за праха. 1 x Елегантна кутия за подарък кутия. 1 х Сребърна Кърпа за почистване. 1 x Инструмент за пълнене. 【Колие с урной за праха домашни любимци】 домашен Любимец - нашият приятел завинаги.Каквото и да се случи, ни куче / котка ще бъде безусловно да ни придружи и да ни оказват най-голямата смелост.Създаване на това колие от урна с отпечатък от лапа на животното с выгравированной надпис "Завинаги в сърцето ми", така че то за дълго на паметта за вашия любим домашен любимец.Той е най - меко същество в сърцето си, което никога не е оставил и винаги до вас. 【Украса на паметта на Кучето и Кот】Колие-урна за домашни любимци, с въртящ се капак идва с фуния за пълнене.Можете да запълни го с малко количество пепел, косми или други лични неща, вие също може да добавите етерични масла, парфюми, сухи цветя, пясък и т.