Lya на Рибка Светло лилав Перманентен винил за рязане - ролка светло лилаво лепкав винил с размер 12 x 8 метра за рязане на силуета, Cameo, Означения, Scrapbooking, ваденки за бро?
  • New

Lya на Рибка Светло лилав Перманентен винил за рязане - ролка светло лилаво лепкав винил с размер 12 x 8 метра за рязане на

BGN 3.03

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Усъвършенстване на ДОМАШНИ любимци в рамките на 8-крак светло лилав перманентен винил ролка с прозрачна и с ДОМАШНИ-в основата ще ви спести много усилия и време по време на използванеИзползвайте го за създаване на зашеметяващ пейзаж, щамповане, означения, scrapbooking и много други. Забележка : Не е подходящ за тъкани.Лесно се реже и се прехвърля - за разлика от хартиената основа, ПАТ-основа не прорезается край до край.Благодарение на нашата подобрена текстура на листата ви не трябва да преминат неприятните плевене след рязане.Разумни вискозитет осигурява по-плавен процес на прехвърляне на винил страна.Без мехурчета - PET-носител има по-висока издръжливост и по-добра еластичност.Няма объркване с мехурчета, бръчките и т. когато ние използваме ДОМАШНИ-перманентен винил поименно.Съвместим с всички резаками за бродерия - Перманентен винил е съвместим с машина за рязане на серия Cricut Silhouette Cameo 3/4. За Cricut explore air 2 трябва да бъде настроено на "Iron включен +".Препоръчва се проведе тест!.Широко приложение - Тези винили достатъчно здрава, за многократно пране и могат да се прилагат върху метал, пластмаса, стъкло, дърво, огледала и керамика.Препоръчително е да се обърнете към източник на вода 24 часа след приключване на проекта. Трайност - Нашите висококачествени незаличимо винили много трайни и лесни за съхранение.Благодарение на своята надеждност този самоклеящийся винил може да продължи 5 години на закрито и 4 г.Благодарение на високата светостойкости светлинна пропускливост на слънчева светлина не е проблем.Доживотна гаранция - Ние сме сигурни, че ще ви хареса този ПАТ-перманентен винил.Но ако имате някакви проблеми, просто ни кажете и ние ще осигурим доживотна гаранция. Забележка : Моля, опитайте предварително нарязани и коригира размера, който преди това официално, за да се избегнат грешки.Ако стане-добре, продължавайте да се пропуснат нож, докато проблемът изчезне.Усъвършенстване на ДОМАШНИ любимци в рамките на 8-крак светло лилав перманентен винил ролка с прозрачна и с ДОМАШНИ-в основата ще ви спести много усилия и време по време на използване.Използвайте го за създаване на зашеметяващ пейзаж, щамповане, означения, scrapbooking и много други. Забележка : Не е подходящ за тъкани.Лесно се реже и се прехвърля - за разлика от хартиената основа, ПАТ-основа не прорезается край до край.Благодарение на нашата подобрена текстура на листата ви не трябва да преминат неприятните плевене след рязане.