Форми за Свещи от виртуален скелет, Форма за Сапун, 3D Череп на Вещици, Форма От Епоксидна Смола, под Формата на Шоколадови Бонбони, Форма за Торта, Силиконови Форми з?
  • New

Форми за Свещи от виртуален скелет, Форма за Сапун, 3D Череп на Вещици, Форма От Епоксидна Смола, под Формата на Шоколадови

BGN 10.19

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материал : гъвкав и антипригарный хранително-вкусовата силикон Размер 3 D силиконовата форма за торта : 7x7x17,5 см Високо качество : Вкус, нетоксичен, пылеустойчивый, здрав, да не прониква вътре.Применимая температура и инструмент за : от-20 градуса по Целзий до +210 градуса по Целзий, микровълнова печка, фурна, хладилник и т., са Идеалната форма за торта, форми за свещи за сватба, рожден ден.Материал : гъвкав и антипригарный хранително-вкусовата силикон. Размер 3 D силиконовата форма за торта : 7x7x17,5 см Високо качество : Вкус, нетоксичен, пылеустойчивый, здрав, да не прониква вътре.Применимая температура и инструмент за : от-20 градуса по Целзий до +210 градуса по Целзий, микровълнова печка, фурна, хладилник и т., са Идеалната форма за торта, форми за свещи за сватба, рожден ден.Описание : Използване на висококачествен силиконов материал, шнур за по-лесно теглене, иновативен дизайн, мек.Моющийся (само за ръчно пране), лесно моющийся, с незалепващо покритие, лесен за използване и бързо почистване.Форма за печене; нетоксична, безвкусна, лесен за почистване и има лъскав цвят.Инструкции за употреба : 1. Подгответе необходимите материали преди готвене торта и готови разбъркване. Разпределете паста течност по форма, така че тя заема 6/10 от общия обем. Поставете формата във фурната в продължение на 3-5 минути и извадете от нея. Изсипете "крайния продукт" от форма комплектът включва : Силиконова форма 1бр.