Топло за краката, Ел. Топло за крака с 6 Нива на температурата, Моющаяся Мека Фланелевая Топло за Намаляване на Болката в Краката, гърба и Врата
  • New

Топло за краката, Ел. Топло за крака с 6 Нива на температурата, Моющаяся Мека Фланелевая Топло за Намаляване на

BGN 23.22

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Включва стоки в няколко категории, като Красота, Здраве, Спорт, Къща, Подобрения в дома, Електроника и т, са Добре дошли в Yinhing, където ще могат да правят покупки на едно място.Винаги има богат избор на стоки за вашите вкусове, които ще донесат комфорт и спокойствие в живота си. 【Многократно използване на】 Електрическа електрическа възглавничка за крака може да се използва не само за нагряване на краката, но и за отопление на врата, раменете и гърба.Да се улесни дискомфорт, като студено на краката, болки в гърба, шията и така нататък. 【6 настройки на температурата】 С включен контролер на температурата може да се регулира от 40 градуса до 60 градуса.Температурата може да се превключване от една на шест степенна по желание. 【Мека и удобна】 Единично топло за краката е изработена от плътен фланелевого материал приятен за кожата на пипане, и е изградила термопрокладку за ефективно фиксиране на температурата. 【Функция за защита на сигурността на】Когато температурата на продукта е твърде висока, топло за краката, автоматично се стартира функция за изключване.Можете да го използвате с доверие. 【Приятелско обслужване】 Ако стоката, която получавате, има проблеми, като например повреда или повреда, причинени от логистиката, можете да се свържете с нашия екип за поддръжка на клиенти jieme по всяко време. 【Многократно използване на】 Електрическа електрическа възглавничка за крака може да се използва не само за нагряване на краката, но и за отопление на врата, раменете и гърба.Да се улесни дискомфорт, като студено на краката, болки в гърба, шията и така нататък. 【6 настройки на температурата】 С включен контролер на температурата може да се регулира от 40 градуса до 60 градуса.Температурата може да се превключване от една на шест степенна по желание. 【Мека и удобна】 Единично топло за краката е изработена от плътен фланелевого материал приятен за кожата на пипане, и е изградила термопрокладку за ефективно фиксиране на температурата. 【Функция за защита на сигурността на】Когато температурата на продукта е твърде висока, топло за краката, автоматично се стартира функция за изключване.Можете да го използвате с доверие. 【Приятелско обслужване】 Ако стоката, която получавате, има проблеми, като например повреда или повреда, причинени от логистиката, можете да се свържете с нашия екип за поддръжка на клиенти jieme по всяко време.Параметри : Тип на продукта : Електрическата топло за Ногматериал : Фланельразмер изделия : прибл.

Item Type:
Electric Foot Warmer
Material:
Flannel
Product Size:
Approx. 40 x 40cm / 15.7 x 15.7in
Power Cord Length:
Approx. 2m / 6.6ft
Gear:
6 levels
Temperature:
40-60℃
Turn on:
1. Press the power switch, the temperature controller will display the third level temperature (the default temperature of the heating pad is third level) and the heating indicator will light up.:
2. Every time you press the Up button, the temperature rises 4 degrees from 48 degrees to 60 degrees. There are 6 levels in total.:
3. Every time you press the down button, the temperature drops one gear from the degrees you stay. The heating indicator lights up in the working state, indicating that the product is heating.:
Close:
1. Press the power switch at any working temperature range. If the temperature controller shows no display and the heating indicator is off, it indicates that the heating function of the heating pad is turned off and the heating pad enters the standby state.:
2. When inserting or removing the plug, press the plug and socket with your finger to insert or remove the plug. Reduce the tension between the socket and plug.:
Removable and Wash:
1. Clean the heating pad after unplugging. It can be washed by machine or hand. :
2. After washing, please dry thoroughly before use. :
Package List:
1 x Electric Foot Warmer:
1 x English Manual :