Каишка с акумулаторна батерия Gamulus 5600 mah, съвместима с Oculus Quest 2, Магнитно съединение, бързо зареждане, ергономичен дизайн и превъзходен комфорт, Луксозен каишка, акс?
  • New

Каишка с акумулаторна батерия Gamulus 5600 mah, съвместима с Oculus Quest 2, Магнитно съединение, бързо зареждане, ергономичен

BGN 37.12

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Супер удобен】 : Батерия Gamulus Quest 2 Head Strap Battery - това е продукт на професионален клас, предназначен за любителите на виртуални игри, които се нуждаят от комфортБатерия за мозъка колан Gamulus quest 2 е изработен от нов патентован полиуретанова материал, както и омекотяване на материала се използва гъба.Той е удобен и по-дишащи.Вие няма да почувствате умора, след дълга игра.Батерия приблизително същия размер, че и мобилен телефон.Може да се носи в джоба си по всяко време.Ако е необходимо Извадете го и го използвайте. 【Дълго чакане】 : все още загрижени за кратко време на изчакване?Главоболие каишка Gamulus oculus quest 2 съдържа батерия с голям капацитет.Капацитет на батерията с капацитет от 5600 mah надхвърля 80% от подобни продукти, представени на пазара.След пълно зареждане може да се удължи време на работа в режим на изчакване от най-малко 3-3,5 часа.По този начин можете да се наслаждавате на живота, без да се притеснявате за бързо батерията е на изчерпване. 【Магнитна зареждане】 : Отделението за устройството е с магнитна быстроразъемную конструкция, която удобно се заменя по всяко време.Просто свържете батерията блок към задната част на оголовья, за да без проблеми включите вашия Quest 2. Трайно магнитно съединение държи здраво отделението блок, готови за употреба, където и да отидете. 【Е подходящ за всички глави】 : Винаги не можете да намерите превръзка на точния размер?Нашият каишка за батерия идва с регулируема лента за глава, който може да се завърта на минимум 60 ° нагоре и надолу.В задната част на оголовья има бутон на завоя, която може да се регулира в съответствие с вашата форма на главата, за да можете да изберете най-подходящия за вас ъгъл на носене, осигуряващ комфорт при всякакви метеорологични условия. 【Отлична сигурност】 : за Да сте в безопасност по време на употреба, главоболие каишка Gamulus quest 2 съчетава защита от претоварване, презареждането и претоварване на виновните, осигуряване на максимално сигурна за зареждане на вашата Quest 2. 【Супер удобен】 : Батерия Gamulus Quest 2 Head Strap - това е продукт на професионален клас, предназначен за любителите на игри виртуална реалност, които имат нужда от комфорт.Батерия за мозъка колан Gamulus quest 2 е изработен от нов патентован полиуретанова материал, както и омекотяване на материала се използва гъба.Той е удобен и по-дишащи.Вие няма да почувствате умора, след дълга игра.Батерия приблизително същия размер, че и мобилен телефон.