Комплект завивки в стил бохо, в пълен размер легло в леглото от 8 теми, Комплект спално бельо в богемную ивица, Стеганое одеяло лилаво с цветя модел Пейсли и чаршаф о?
  • New

Комплект завивки в стил бохо, в пълен размер легло в леглото от 8 теми, Комплект спално бельо в богемную ивица, Стеганое

BGN 34.79

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【В комплекта са включени】 1 одеало (78 "x 90"), 1 апартамент чаршаф (81 х 95"), 1 оборудвани чаршаф (54 "x 75" + 12"), 2 стандартни калъфки за възглавници (20 "x 26"), 2 стандартни калъфки за възглавници (20 "x 30"), 1 декоративна калъфка за възглавница (само калъфка, без възглавница) (15 "x 15") 【Уникален дизайн】 Одеяло в стил бохо е украсена с красива лилаво модел, който перфектно съчетава смели и ярки цветове, като придава на вашия дом чист и свеж вид.Идеален за декорация на вашата спалня. 【Висококачествен микрофибър】Костюм е изработен от висококачествен плат от микрофибър с пълнеж от полиестер, мек, пухкав, удобен и лек, позволява да се насладите на дълбок сън цялата нощ.Тъй като пакетът запечатани под вакуум, след получаване на можете да го изложи на слънце и леко потупване, за да победи. 【Отлична изработка】В комплект спално бельо Boho се използват уникален процес на гъста шиене, за да завърши комбинация от спалното бельо, което предотвратява изместване и комкование одеяла.Ще ви позволи да се насладите на комфортен сън. здрав и е подходящ за всяко време на годината. 【Лесен за】 Комплект спално бельо от 8 теми може да се пере в студена вода в щадящем режим, изсушава се в перална машина при ниска температура.Цветовете остават ярки и след многократно измиване. 【В комплекта са включени】 1 одеало (78 "x 90"), 1 апартамент чаршаф (81 х 95"), 1 оборудвани чаршаф (54 "x 75" + 12"), 2 стандартни калъфки за възглавници (20 "x 26"), 2 стандартни калъфки за възглавници (20 "x 30"), 1 декоративна калъфка за възглавница (само калъфка, без възглавница) (15 "x 15"). 【Уникален дизайн】 Одеяло в стил бохо е украсена с красива лилаво модел, който перфектно съчетава смели и ярки цветове, като придава на вашия дом чист и свеж вид.Идеален за декорация на вашата спалня. 【Висококачествен микрофибър】Костюм е изработен от висококачествен плат от микрофибър с пълнеж от полиестер, мек, пухкав, удобен и лек, позволява да се насладите на дълбок сън цялата нощ.