Детски комплект за гмуркане Gintenco, Маска за Гмуркане за децата под формата на Унисекс Очила За плуване, Противотуманная Маска за Гмуркане и Комбиниран Комплект за г?
  • New

Детски комплект за гмуркане Gintenco, Маска за Гмуркане за децата под формата на Унисекс Очила За плуване, Противотуманная

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?【Дизайн със защита от пръски Dry Top осигурява безопасността на детето】 Комплект за гмуркане е снабден с еднопосочен вентил за вдишване и топка за даване на подемна силаСлед като тръбата ще се окаже под вода, на входа на тръбата ще бъде затворен топка за даване на подемна сила. забележка : Моля, внимателно почистете тръбата от пясъка преди следващата употреба. ?【Панорамен преглед на 180 градуса и защита от замъгляване】 Обектив маска за гмуркане е изработена от закалено стъкло, което може да предпази от сблъсък.Широк преглед осигурява на децата най-добро впечатление по време на гмуркане. ?【ЛИПСАТА на протичането на】Пола маска за гмуркане е изработена от мек и гъвкав силикон, който гарантира водоустойчивост на лицето.Той е удобен, не тече и в същото време е безопасна за децата, които могат да се радват на такъв забележителен забавление с подводния свят. ?【За младите хора, малки деца и деца】 Регулиране колани маска за гмуркане от 10 инча до 19,6 см, не сползая във вода, лесно, кликнете върху закопчалка-бутон на този детски комплект за гмуркане.Подходящ за лица на децата на възраст 4-31 година. ?【Нетоксичен материал премиум-клас】 Край маска за гмуркане и я накрайника, изработени от висококачествен силикон, без неприятна миризма.Този комплект за гмуркане не ще дадат на децата на дискомфорт и болки.Тя е здрава, лесни за почистване, и той е особено подходящ за продължителна употреба.