FAVOMOTO 5 бр. Дървена Дръжка за Кожата Ръчни инструменти Работа на Жени за Бисквитки, Промяна на Формата, Украсата на Надраскване, Пробивка Punch, Калъф, Перфоратор, Напра?
  • New

FAVOMOTO 5 бр. Дървена Дръжка за Кожата Ръчни инструменти Работа на Жени за Бисквитки, Промяна на Формата, Украсата на Надраскване,

BGN 48.07

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Инструмент за пробиване щифтове : Инструмент за пробиване щифтове-С отлично качество, производство и гладка повърхност, не се плъзга, и ще ви бъде удобно да се докоснат и да се запазиШило за шевни игли : Много удобен и лесен за работа, което прави процеса на производство работи по-приятно и забавно.Кожена перфоратор : Може да се прилага за шиене, ръчно пробиване със собствените си ръце, подшиване, етикетиране и така нататък.Инструмент за шиене на кожа : Можете да го използвате за създаване на собствени модели на кожата портмонета, чанти или ремъци, за да я направи уникална и красива.Инструмент за производство на : здрава и износоустойчива, с дълъг срок на служба, те могат да се ползват дълго.Списък на пакетите 5 x шевни shil Особености - Практично за ежедневието и многофункционально, удобно, за да проникне в кожени изделия, без да харчите твърде много усилия, за да драскотини дървена дръжка. -Портативен и лек, полезен за шиене, може да бъде подарък за вашата майка, приятелка или друг инструмент за шиене. -Размер : 12,00 X2,50 X2,50 см / 4,72 X0,98 X0,98 инча с дървена дръжка. -Материал : дърво, инструмент за пробиване на стоманени щифтове - Може да се прилага за шиене, ръчно пробиване със собствените си ръце, подшиване, етикетиране и така нататък, инструменти за писцов. - Прости, но полезни, много удобни за работа и за шиене, удобни и трайни шилья за шевни игли. -Цвят : както е показано на фигура punch - Компактни размери и лек, портативен за носене и употреба, удобен за хващане, кожен punch лесно се деформират.Информация за стоки Шилья за шиене игла Шевни шилья с различни функции, специално предназначени за шевни на кожата.перфоратор за кожата, Можете да използвате шевни шила за шиене на кожа, платно, плат, дънкови, tarps, хартия, а също така и за други проекти.инструмент за шиене на кожата Професионален дизайн и издръжлив на употреба.