HANABASS Филтри за Аквариум Аксесоари За Аквариум 5 бр. Филтърни торбички За Аквариум Възглавница За Почистване на Аквариум Филтър с Висока Плътност, Филтри За Аквариу?
  • New

HANABASS Филтри за Аквариум Аксесоари За Аквариум 5 бр. Филтърни торбички За Аквариум Възглавница За Почистване на Аквариум

BGN 10.86

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Много е лесно да инсталирате и двете едновременно, което спестява време и усилияЗа използване в морски аквариуми с морска вода, тропически и сладководни аквариуми, както и за други приложения, където се изисква филтър за течности.Те са идеални за повечето филтърни контейнери и притежателите на филтърни чорапи.Ниско тегло и компактни размери позволяват лесно носене и съхранение, когато те не се използват.Чудесен избор за подмяна на стари или счупени филтърни торби, това наистина може да ви даде един добър опит за използване.Описание Изработени от висококачествен материал, тези филтърни торбички са специално разработени за аквариум с рибки или други цели.Те са отлични за улавяне на останки и свободно плаващи частици в аквариума.С помощта на качеството на водата в аквариума ще се подобри значително.Характеристики-Цвят : бял-Материал : плат, найлон Размер : 35.07in-много е лесно да инсталирате и двете едновременно, спестявайки време и усилия. -За използване в морски аквариуми с морска вода, тропически и сладководни аквариуми, както и за други приложения, където се изисква филтър за течности. -Те са идеални за повечето филтърни съдове и притежателите на филтърни чорапи. -Ниско тегло и компактни размери, лесно за пренасяне и се съхранява, когато не се използва.-Чудесен избор за подмяна на стари или счупени филтърни торби, това наистина може да ви даде един добър опит за използване.Пратката включва 5 х филтърни торби за аквариум.