TIEJUS от ZUMIMALL Соларен панел с мощност 5 Вата за камери за сигурност Безжична Външна, която е съвместима с 5 vdc акумулаторна градинска батерия Камера, порт Micro USB, 10-футов?
  • New

TIEJUS от ZUMIMALL Соларен панел с мощност 5 Вата за камери за сигурност Безжична Външна, която е съвместима с 5 vdc акумулаторна

BGN 14.49

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Съвместим USB порт dc 5 В】- Соларен панел Tiejus от ZUMIMALL за камери за сигурност, специално предназначени за външни камери за сигурностСъвместим само с перезаряжаемыми улични камери на постоянен ток 5, с универсален USB порт, не е съвместим с подключаемыми камери. (Не и за камера Ring Arlo Blink) Преди покупка, моля, потвърдете дали порт на вашия фотоапарат универсален USB порт. 【Високоефективен слънчевата енергия 】- Слънчеви панели за камери за сигурност, осигуряват непрекъснат слънчево хранене.НЕ се притеснявайте за това, да се катерят и спускат, често премахване на камерата за зареждане.Достатъчно е източник на хранителни вещества за поддържане на нормалната работа на камерата при преместване на дълги разстояния.Този соларен панел спестява време и се отличава с висока ефективност.Това също е защитник и резерв на силата, за вашето използване на системата smart security home. 【Регулиране на 360 °-лесна инсталация 】 - Слънчеви панели са подходящи за такива продукти, като акумулаторна външни камери за сигурност и външни дръжки на разговори. Регулируеми на 360 ° скоби и 10-подножието зарядни кабели позволяват инсталирането на слънчеви панели на места, най-податливи на въздействието на пряка слънчева светлина, и предоставят достатъчно мощност за вашата външна камера.При първото използване, моля, заредете напълно фотоапарат преди свързване на соларни панели за постигане на по-добри резултати. 【Водоустойчив IP66-мощна устойчивост на атмосферните влияния】- Соларен панел за охранителна камера е изработена от монокристални материали от най-високо качество с ниво на водоустойчивост IP66, устойчива на износване и коррозионностойкой.Атмосферостойкая конструкция издържа на тежки атмосферни условия.Добра работа дори и в екстремни условия като силен дъжд, сняг, буря и т. (от -5 ° F до 120 ° F. 【За обслужване на клиенти и списък на опаковките 】 - На слънчеви панели Tiejus от ZUMIMALL предлага гаранция от 3 години. 30-дневно безплатно възстановяване гарантира, че тя бързо ще се превърне в любимия ви покупка без риск.Пакетът включва : 1 x Соларен панел, 1 x 10-крак кабел, 1 x Регулируема конзола за монтиране, 1 x чанта с винтове, 1 x ръководство за бързо стартиране.Ако имате нужда от някаква помощ, моля не се колебайте да се свържете с нас.Нашата услуга за поддръжка на клиенти ще се свърже с вас в рамките на 24 часа. 【Съвместим USB порт dc 5 В】- Соларен панел Tiejus от ZUMIMALL за камери за сигурност, специално предназначени за външни камери за сигурност.Съвместим само с перезаряжаемыми улични камери на постоянен ток 5, с универсален USB порт, не е съвместим с подключаемыми камери. (Не и за камера Ring Arlo Blink) Преди покупка, моля, потвърдете дали порт на вашия фотоапарат универсален USB порт. 【Високоефективен слънчевата енергия 】- Слънчеви панели за камери за сигурност, осигуряват непрекъснат слънчево хранене.НЕ се притеснявайте за това, да се катерят и спускат, често премахване на камерата за зареждане.