Видеоняня за новородени с оптика DXR-8 PRO, 5-инчов дисплей с резолюция 720P HD, система A. N. R. с активно шумопотискане, функция за завъртане, накланяне и оптичен зуум-обекти?
  • New

Видеоняня за новородени с оптика DXR-8 PRO, 5-инчов дисплей с резолюция 720P HD, система A. N. R. с активно шумопотискане, функция

BGN 113.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Този продукт се продава на трета страна на продавачаОтстъпката се дава на компания .Това е отстъпка за ограничен период от време.Отстъпка не се прилага за цифрово съдържание.Отстъпка важи, докато запаси на склад или до отмяна. До цени, с предварителна отстъпка могат да се прилагат такси за доставка или данъци. си запазва правото да промени или да отмени отстъпка по всяко време.Ако някой от продуктите или съдържание, свързани с тази отстъпка, ще бъде върнат, възвръщаемостта ще бъде равна на сумата, която сте платили за продукт или съдържание, в съответствие с приложимите правила за връщане.Патентована функция за активно намаляване на шума - филтрира фоновия шум, за да може по-ясно да се чуе тяхното дете.Премахва нежеланите звуци от феновете, въздушни пречистватели, овлажнители, климатици, статични смущения и др.Сверхчистое качеството на видео : възпроизвеждане на hd видео с резолюция 720 P.Тип модулация : GFSK.Голям 5-инчов екран : виж по-подробно наблизо.Моля, LCD екран осигурява по-голяма яркост, по-добри ъгли на видимост и по-ясни цветове.Пълен контрол на гледане : канче / наклон / увеличение, сменяеми обективи.Обектив, включен в комплекта, широкоъгълен обектив се продава отделно.Увеличете мащаба до 6 пъти при съвместно използване на оптично и цифрово увеличение.Удвоете мощност на звука : високоговорител с мощност 1000 Mw осигурява голяма сила на звука и ясно възпроизвеждане на звука.Видеоняня Бебе Оптика DXR-8 PRO - това е нашия най-усъвършенстван монитор към днешна дата.Като родител, вие искате цифрова сигурност, без връзка към Интернет за допълнително ниво на защита от хакери, които могат да получат достъп до вашата камера чрез Интернет.Работи на честота FHSS 2-ро поколение в система със затворен контур, който не използва вашата домашна Wi-Fi интернет, само ВИЕ можете да видите и чуете бебето си.DXR-8 PRO е снабден с разширени функции, като активно намаляване на шума (ANR), дисплей с висока разделителна способност и сменяеми обективи.ANR - това е опция, която може да се включва или изключва за филтриране на всички фоновия шум, като вентилатори, климатици, овлажнители и пречистватели на въздух, които обикновено се чуват на радионянях като "статичен шум".