Купички за кучета PetFusion повишена височина, Купички за котки - Ясла от анодизиран алуминий премиум-клас (кратък от 4 инча). Издигнати Купа от неръждаема Стомана за хра?
  • New

Купички за кучета PetFusion повишена височина, Купички за котки - Ясла от анодизиран алуминий премиум-клас (кратък от 4 инча).

BGN 15.66

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПРЕДИМСТВА АНОДИЗИРАН АЛУМИНИЙ : (I) По-устойчив на корозия, отколкото повечето марки неръждаема стомана (II) Цвят се влива по този начин, за да не е чипс. (III) Издръжлив, лек и лесен за почистване.ПОДПОМАГА ДОБРОТО САМОЧУВСТВИЮ на ВАШИЯ домашен ЛЮБИМЕЦ : (I) Обновен за да поддържа здравето на храносмилателната система и прави по време на приема на храна по-удобно. (II) Моля, ВИЖТЕ по-долу препоръките на ветеринарния лекар.Монтаж не се изисква.ВЕТЕРИНАРИТЕ ПРЕПОРЪЧВАТ : (I) 1 купа за храна за домашни любимци, особено в случай на специални хранителни нужди и агресивно поведение. (II) Общ резервоар за вода, като правило, е в ред. (III) Кучетата се изисква 1-2 чаши вода на ден за всеки 10 кг тегло.За котки с около 5-10 мл вода.ТРЯБВА да СЕ ЗНАЕ : (I) 21,5 x 13, 8 x 8 инча. (II) Включва в себе си 2 чаши от хранително-вкусовата неръждаема стомана американското производство по 7 чаши на всяка (също така се предлагат отделно). (III) Мини крака и поставете в купа за поддържане на чистота. (IV) Размер за средни и големи кучета. (V) 12 МЕСЕЦА на всеки детайл, излязлата от експлоатация, поради дефект на производителя.ЛАУРЕАТ на НАГРАДАТА : The Conscious Cat компютърни вестници editor ' s Choice Award : Топ 10 на най-добрите нови продукти.Ако имате някакви въпроси или предложения на продукта, или имате проблеми с вече придобит продукт на Pet Fusion, ние ще се радваме да чуем вашето мнение.Подобреният дизайн допринася за по-здравословен храносмилането и повишаване на комфорт, като на вашия домашен любимец по-щастлив и доволен след хранене!Съвременно решение от анодизиран алуминий (включително и купа от неръждаема стомана), отговаря на вашия стил.Крачета без хлъзгане за задържане на място и силиконови вложки за стабилизиране на купата за сметка на свеждане до минимум на въртене и лязга.