UPKOCH 4 бр. Държач за Щеки за хранене Пластмасов Органайзер Кутия с Органайзер За Прибори за употреба За Домакински Прибори Прозрачен Органайзер Кутия За Съхранение ?
  • New

UPKOCH 4 бр. Държач за Щеки за хранене Пластмасов Органайзер Кутия с Органайзер За Прибори за употреба За Домакински Прибори

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Органайзер за кухненски съдове и прибори : Идеален за съхраняване и поддържане на наличност кухненски принадлежности и на реда на масатаОрганайзер за съдове : Благодарение на източване си отвори в долната част от него лесно се оттича водата, така че съдове вече няма да е мокра.Държач за щеки за хранене : Модерен вид съчетава добре с повечето съвременни стилове на дизайн, които са с декоративен характер.Може да се превърне в практичен подарък за нов дом вашите приятели, те ще бъдат много щастливи.Мультиварка за пръчки : МНОГОФУНКЦИОНАЛНА мультиварка : Това не е обикновена поставка за чинии!Използвайте го за организиране на канцеларски материали, художествени материали, кисточек за грим или да се постави на масата като вази, саксии или камера на хладилник за вино.Този елегантен и в същото време стилен предмет кухненско декор подходящ за housewarming, Коледа, Деня на благодарността и много други.Пластмасов държач за чинии : На този рафт вие можете да съхранявате прибори за готвене (например, лъжица или шпатула) в рамките на reach, когато е необходимо.Пратката включва 4 притежателя на съдове за готвене Характеристики -Можете да съхранявате пръчици за хранене, вилици и лъжици.В кухнята вече не ще бъде подредена в держателе за кухненски пръчици за хранене. -Безопасен материал, полезен е за здравето и не причинява вреда.Държач за щеки за хранене, оборудвани с десктоп контейнер за пръчици за хранене фина работа. -Материал : съдове за домашни любимци -Този държач за щеки практичен и удобен, и ще имате добър опит с двойна употреба. -Размер : 20,00 X10,70 X17,50 см / поставка за прибори 7,86 X4,21 X6. -Това е титуляр за пръчици за хранене с обикновен външен вид, който също е организатора за прибори като декорация на дома. -На този рафт вие можете да съхранявате прибори за готвене (например, лъжица или шпатула) в рамките на reach, когато е необходимо титуляр за съхранение на лъжици.