Магнитните силиконови Кабелни връзки, Скоби за кабел, за Многократна употреба магнитни Скручивающие замазки, Магнитни Скручивающие на основата на кабела, Организ?
  • New

Магнитните силиконови Кабелни връзки, Скоби за кабел, за Многократна употреба магнитни Скручивающие замазки, Магнитни Скручивающие

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Предпоставка включва 】 : Вие ще получите 32 парчета, 43-инчов мек силикон магнитна органайзер за кабели кабел, 8 ярки цветове, лесно се прави разлика и да се организират, могат лесно да намерят това, което ви трябва. 【Качествен материал】 : Кабел органайзер отвън е изработен от силикон, повърхността е гладка и мека, гъвкав силикон здрав, добра разтегливост, него не е лесно да се прекъсне, съдържа магнити вътре, здрава адхезия, него не е лесно да се отпуснеш. 【Лекота на използване 】 : Няма нужда от никакви други инструменти, магнити в двата края могат лесно привлечен или разомкнуть кабел. 【Широко приложение】 : Органайзер, подходящ за дома, офиса, училището, многократна употреба, може да се използва като организатор за навиване на кабели, на притежателя на слушалки, ключодържатели, а също така може да се определи ключове, хартия и други неща навсякъде, което може да бъде адсорбировано, например, на табла, хладилници. 【Съвети】 : Той съдържа малки детайли, за целите на сигурността, моля, пазете далеч от деца на възраст под 3 години, не използвайте този продукт в близост до размагниченных предмети, като например кредитни карти.Магнитните силиконови кабелни превръзки.