Куки за присосках Bestomo, Здрави Непромокаеми и маслоустойчив Куки на присосках, Стенни Куки за баня и кухня, Поставка за гъба за хавлии, за Многократна употреба куки ?
  • New

Куки за присосках Bestomo, Здрави Непромокаеми и маслоустойчив Куки на присосках, Стенни Куки за баня и кухня, Поставка за гъба

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✔ Премиальное качество : Нашите кука на присоске е изработен от висококачествена ABS-пластмаса, екологично чистМощни издънка не е толкова лесно се плъзгат, че е тайна дълготрайна издръжливост на куката-нещастници. ✔ Тежки куки : търтей побира до 6,6 килограма.Всяка издънка е с размер от 2. Чудесно се използват за окачване на кърпи, халати, хавлиени кърпички, женски раници, палта, празнични украси и т. ✔ Лесна инсталация и премахване : Кликнете на нещастници, напълно да се освободи въздух.Внимателно се прилага натиск, като завъртите копчето по посока на часовниковата стрелка до пълното затягане.Тази стъпка е много важна.Завъртете обратно на часовниковата стрелка, за да се създаде вакуум, махнете присоску и инсталиране на нова позиция.Нито винтове за дърво, нито пирони, нито лепило, нито инструменти!
. ✔ Многофункционален засмукване на куката : кука с вендузата е подходящ за директен монтаж върху гладки и непорести повърхности като стъкло, огледала, гладка плоча. дори на някои неравни повърхности, като матирано стъкло. ✔ Водоустойчив и маслостойкий : пръскане на вода на куката за кърпи не може да повлияе на една кука, лепкава издънка позволява здраво адсорбироваться в банята и кухнята. ✔ Премиум качество : Нашите кука на присоске е изработен от висококачествена ABS-пластмаса, екологично чист.Мощни издънка не е толкова лесно се плъзгат, че е тайна дълготрайна издръжливост на куката-нещастници. ✔ Тежки куки : търтей побира до 6,6 килограма.Всяка издънка е с размер от 2. Чудесно се използват за окачване на кърпи, халати, хавлиени кърпички, женски раници, палта, празнични украси и т. ✔ Лесна инсталация и премахване : Кликнете на нещастници, напълно да се освободи въздух.Внимателно се прилага натиск, като завъртите копчето по посока на часовниковата стрелка до пълното затягане.Тази стъпка е много важна.Завъртете обратно на часовниковата стрелка, за да се създаде вакуум, махнете присоску и инсталиране на нова позиция.Нито винтове за дърво, нито пирони, нито лепило, нито инструменти!
. ✔ Многофункционален засмукване на куката : кука с вендузата е подходящ за директен монтаж върху гладки и непорести повърхности като стъкло, огледала, гладка плоча. дори на някои неравни повърхности, като матирано стъкло. ✔ Водоустойчив и маслостойкий : пръскане на вода на куката за кърпи не може да повлияе на една кука, лепкава издънка позволява здраво адсорбироваться в банята и кухнята. Нашите куки на присосках - чудесен избор за баня и кухня, където можете да внимателно да се мотае си аксесоари.Многофункционални стенни куки : куки в присосках създават повече място за съхранение на вещите на стените в дома и офиса на разположение в широка гама от модели, подходящи за вашия индивидуален стил и декора, добавят забавности на вашите стени.