Erazer Buddies - Крокодил от Deluxebase. Гумички за триене на животни от крокодил гума за деца. Сладък комплекти ластиков и нови канцеларски материали, напълно подходящи за офи?
  • New

Erazer Buddies - Крокодил от Deluxebase. Гумички за триене на животни от крокодил гума за деца. Сладък комплекти ластиков

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

НЕ ПРАВЕТЕ ГРЕШКИ - дайте воля на въображението на вашето дете, когато той проявит творческата си страна с помощта на тези очарователни, нови мини-ластиков!Отлично допълнение към вашия училище принадлежностям!СЪБЕРИ ГИ ВСИЧКИ - във фантастична колекция Erazer Buddies, rubber collection, налични 11 сладки комплекти ластиков!Открий своите любими и събери ги всички!Има стилове, различни за момчета и момичета, включително на космоса, динозаври и еднорог!.Супер ГОТИН И добър - Набор от офис консумативи съдържа многократна употреба калъф за съхранение и 4 забавните гумени мини-ластика за деца.Тези сладък ученически пособия за децата ще бъдат отлично допълнение към всеки кутия за декоративно и приложно изкуство!.BACK TO SCHOOL - Erazer Buddies са идеални за канцеларски материали back to school, подаръци за партита или пълнители за отглеждане!Забавни животни-гумички за триене, които са напълно подходящи за партита с животни!.КУПИ С УВЕРЕНОСТ - Deluxebase е специализирана в разработването на забавни и образователни играчки и подаръци за деца в обединеното кралство, САЩ и Европа в продължение на 25 години.Перфектно оформен набор от ластиков Erazer Buddies novelty crocodile гума се състои от четири различни каучук.Тези резиночки са перфектното решение за всеки канцелярского набиране на персонал в училище или колеж и са идеални за премахване на малки щастливи случайности, направени с молив.Намерете цялата колекция Erazer Buddies и изберете любимата си.Стилове включват : - Пеперуда - Крокодил - Динозавър - Фламинго - Бухал - Риф риба - Морска Костенурка, Змия - Космос - Еднорог - Диво животно.Сладки гумички за триене за деца, и да има стил, който е подходящ за всеки!.