МАША Авто Подлакътник Капак Кутии за Tesla, Модел 3 Модел Y 2017-2022 2023 Централното Управление на Украса Подлакътник Аксесоари За Интериора на Колата (Бял)
  • New

МАША Авто Подлакътник Капак Кутии за Tesla, Модел 3 Модел Y 2017-2022 2023 Централното Управление на Украса Подлакътник Аксесоари

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 【Идеална за засаждане】 : Капак подлакътник, произведени по поръчка за 2017 2018 2019 2020-2022 Tesla Model 3 2020-2022 Tesla Model Y. Той е прилепен към вашата конзола, малко разкрасяване на подлакътник конзолата, за да да се чувствате комфортно. 2 【Защитете подлакътник】 : Този калъф предпазва горната и страничната част на подлакътник, тя е крие увреждане на подлакътник.На него е удобно да разчита на лакът. 3【Индивидуален подход】 : Произведени в съответствие с оригинални данни на автомобила е силно интегрирана с оригиналната кола, без това да повлияе на използването на оригинални кутии автомобил на подлакътник. 4【Висококачествени материали】 : Качествен кожен калъф е изработен от удобен микрофибър. дишаща, впитывающий изпотяване и надраскване. 5 【Лесна инсталация 】 : Много лесно се нанася, просто покрийте го в кутия с подлакътник, трайна и достатъчно здрава, че той не е бил прекъснат при инсталиране.Забележка : По време на инсталацията издърпайте капака подлакътник на задната част към предната. 【Идеална за засаждане】 : Капак подлакътник, произведени по поръчка за 2017 2018 2019 2020-2022 Tesla Model 3 2020-2022 Tesla Model Y. Той е прилепен към вашата конзола, малко разкрасяване на подлакътник конзолата, за да да се чувствате комфортно. 2 【Защитете подлакътник】 : Този калъф предпазва горната и страничната част на подлакътник, тя е крие увреждане на подлакътник.На него е удобно да разчита на лакът. 3【Индивидуален подход】 : Произведени в съответствие с оригинални данни на автомобила е силно интегрирана с оригиналната кола, без това да повлияе на използването на оригинални кутии автомобил на подлакътник. 4【Висококачествени материали】 : Качествен кожен калъф е изработен от удобен микрофибър. дишаща, впитывающий изпотяване и надраскване. 5 【Лесна инсталация 】 : Много лесно се нанася, просто покрийте го в кутия с подлакътник, трайна и достатъчно здрава, че той не е бил прекъснат при инсталиране.